dinsdag 11 maart 2014

Mannenkaart

Op het einde van de maand hoopt mijn vader weer een jaartje ouder te mogen worden. Daarom aan de knutsel natuurlijk voor een kaartje. Even een uitleg geven over het kaartje, mijn vader heeft iets met vogels en vogehuisjes, hij heeft er verschillende in de tuin hangen, en ook bij zijn kinderen heeft hij er verschillende neer gehangen, zelf gemaakt, met een nageltje in het hout en dan het huisje eraan. In de winter voert hij de vogeltjes naar hartelust, en zit hij te kijken wat ze allemaal met het eten doen, en wie er allemaal op af komen. Vorig jaar heeft hij van ons een vlinderkast gekregen ook om in de tuin te hangen, en die hangt bij de vlinderstruik. Verder heeft hij iets met touwtjes, altijd en overal is een touwtje wel ergens goed voor. Dat inspireerde mij tot het maken van de volgende kaart.
De basis is een lichte kraft kleur, gedraaid door een mal van MD, Daarop een DP van Basic Grey, ook door een mal van MD gehaald, en met een kraft hoekje van de Hema. 
Een label in donkerder kraft ook van MD, verder een bloem uitgeponst, en de vlinder en de vogel gestempelt van Elines Huis, het vogelhuisje is van MD, de vlindertjes die rondvliegen zijn ook van Eline's huis, de tag met birthday van MFT, en happy bovenin is kraft, en een stans van MD. 
Zo genoeg kraft gebruikt: deze kaart doet dan ook mee met: Sc@p Cards Challengeblog- challenge#59- hoofkleur kraft
Hopelijk gaat de kaart in de smaak vallen, maar dat zal wel. 
Tot morgen weer. Een fijne dag gewenst en bedankt voor het langs komen. 

17 opmerkingen:

 1. Vogels bekijken is ook leuk, kan me voorstellen dat je vader dat graag doet. En dan zulke huisjes maken voor jullie, erg leuk! Je kaart is helemaal toepasselijk en erg leuk en persoonlijk geworden, zal hij ook vinden. Alvast gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. it zal je vader zeker leuk vinden.
  Mooie kaart!
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee Ingrid wat een leuk verjaardags-kaart voor je vader. Daar zal hij erg blij mee zijn. Ik wens je alvast een fijne verjaardag toe met je vader.

  Groetjes eline nijman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meid, meid wat een kaarten maak jij de laatste tijd, hihi. Wat een gezellige persoonlijke kaart voor je vader en wat je al zegt kraft genoeg om mee te doen met de challenge van Scr@p-Cards met deze prachtige kaart!
  Lieve groetjes van Gerie en DT lid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid
  Wat leuk zo,n vader die zo bezig is met vogelhuisjes etc .
  Je hebt dan een super leuke kaart voor hem gemaakt .
  maar je mag wel oppassen dat diie dan het touwtje er niet afhaalt .want dat kan die dan vast ergens anders voor gebruiken .
  Ha Ha wel grappig hoor mijn vaders was ook zo .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie mannenkaarten maak je toch! En het leuke van zelf kaarten maken is dat je het zo persoonlijk kan maken, je vader zal er zeker blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast gefeliciteerd met je vader. Wat een mooie persoonlijke kaart heb je voor hem gemaakt, mooi om te zien. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woww dit is nog eens een mooie kaart. Daar zit veel op, heeeel veel om naar te kijken.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo wat zal jou vader hiervan genieten als ie altijd zo bezig is en dan zo leuke en mooie kaart krijgt!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ingrid,
  Prachtige kaart heb je gemaakt, leuk om zijn hobby's er op te verwerken, touwtjes horen erbij, mijn vader had ook altijd touwtjes op zak, waarmee hij alles -repareerde- liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke uitleg heb je bij het kaartje voor je vader....prachtig!
  Het is een heel mooi kaartje Ingrid......zeker als je zo van vogeltjes houdt!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Avast een hiephiep hoera voor je vader! Wauwww het mooie weer geeft je veel goeds terug joh! Zoals bijv deze kaart ik vind hem schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En zo geef je nou een persoonlijke touche aan een kaartje. Super gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige mannenkaart, vind de kleuren zo perfect bij elkaar, top!
  Dankjewel voor het meedoen bij Scr@p-Cards challenge blog
  Groetjes Anita (dt lid)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schitterend kaartje heb je voor je vader gemaakt Ingrid, daar zal hij zeker heel blij mee zijn met dat vogelhuisje erop, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je kaartje is goed gelukt je vader zal er blij mee zijn .
  Leuk zo met het vogeltje voor het huisje.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een geweldig leuke kaart heb je voor je vaders verjaardag gemaakt Ingrid...leuk dat ook hij zo voor de vogeltjes in de weer is...ik heb hier ook zo'n mannetje...bij ons hangen ook overal vogelhuisjes...en hij geniet daar ook zo van...
  leuk ook met dat touwtje...lekker persoonlijk dat doet het altijd goed...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.