zondag 30 maart 2014

Beterschap en lang blogbericht!

Vandaag gaat een nieuwe challenge van start bij Knutsels&Kadootjes. Met de vorige challenge deden maar liefst meer als 50 deelnemers mee, wat geweldig is dat om te zien!! Er waren er zelfs bij die twee keer hebben mee gedaan super!
Deze keer is het de bedoeling om volgens de schets van GerJanne te gaan werken, en dan een beterschapskaart te maken, deze kaarten komen altijd van pas, dus doe gezellig met ons mee. 

Ik heb een plaatje gebruikt wat ik heb gekocht op de beurs het vel, en er stond geen merk bij, maar ik vond het wel een leuk plaatje om te gebruiken. Ik heb als basis licht kraftpapier gebruikt, een vlinder, en het tabje met beterschap, deze zijn van MFT, de tekst is van Marianne Design. De vlinder heb ik twee touwtjes gegeven als voelsprietjes. De hoekjes zijn van de Hema. 

Dit is de schets die GerJanne heeft gemaakt. 
De onderstaande prijzen kunnen jullie winnen! 

Dat nodigd toch uit om mee te doen of niet dan? Gaan jullie mee kijken bij  Knutsels&Kadootjes? Dan kunnen jullie meteen zien wat mijn andere DT-maatje ervan gemaakt hebben. 

Afgelopen vrijdag heb ik een SU party gehouden thuis, gegeven door Miranda van Stampin Utopia, en wat was ze enthousiast over haar kindje SU, we hebben genoten en we zijn ook nog actief bezig geweest, hi hi. Ik vond het geweldig om het matriaal eens te proberen, maar nu keuzes gaan maken in wat ik wel en niet ga kopen dat is lastig zeg!! Ik ga straks een met mijn boekje de tuin in, ahum keuzes maken !!!! 
Deze twee kaarten hebben we gemaakt, Miranda had het voorwerk al gedaan, alles uitgestanst zodat wij alleen maar hebben gestempelt en geplakt, maar erg leuk om te doen. Ik had een paar favorieten die ik uit wilden proberen, de Gorgeous Grunge stempel met spatten en ook de hardwood stempel waren mijn favoriet, Miranda heeft zich prima aan mijn wensen aangepast. En gelukkig vonden mijn gasten het ook twee geweldige kaart! Wat wil je nog meer? 
Hieronder waren we heel druk bezig en was het stil in huis, voor een korte tijd hoor!!


Nou tot zover deze lange blogpost. Ik wens jullie een fijne zondag toe. Geniet ervan, en bedankt weer voor het langs komen.