zaterdag 18 november 2017

Kliederen en knutselen

Hey hallo, 

De tekst hierboven zegt het al, ons Knutsel weekend afgelopen week. 
Ik had beloofd er nog even op terug te komen. 
Maar direct na het weekend, moest ik weer aan het werk, en ik heb nu nog niet alles uit gepakt wat ik mee had genomen. Afgelopen maandag wel al drie koffers uit gepakt, maar er staat nu nog een trolley in mijn knutselruimte, weer te wachten om uitgepakt te worden. 
Gisteren was ik vrij, maar dat was een dag voor te poetsen, we kregen een nieuw bed geleverd, en wat doe je dan als het oude eruit is eerst maar eens schoonmaak houden, je hebt de ruimte, je kan overal bij, en van het een komt dan het ander. 
En voor je weet ben je dan weer van alles verder aan het poetsen. 

Maar terug naar het DT weekend afgelopen weekend, het was zo gezellig en zo bijzonder elkaar weer te zien. Je pakt de draad weer meteen op waar je geĆ«indigd bent een paar maanden geleden, bij wijze van spreken. 
Ik had heel veel spullen mee genomen uit mijn hobbyruimte, door iedereen te gebruiken. Het meeste had ik in koffers gedaan, omdat het een autovrij park is, ook op de wisseldagen. Dus ik wist al van tevoren dat ik beter alles in koffers kon doen. En gelukkig kwam dat heel goed van pas. 
Nadat we geiinstalleerd waren, hadden we alles al bij de hand. 
GerJanne had boodschappen gedaan, ik had al eten gekookt voor die avond, en Monique en Hermien hadden voor wat lekkers bij de koffie/thee gezorgd. 
Dezelfde avond na het eten, zijn we meteen begonnen met knutselen en bij wijze van spreken pas zondagmiddag laat gestopt, wat een heerlijk gevoel is dat, drie dagen alleen maar met je hobby bezig zijn. 
Zaterdag kwam Nelly ook gezellig langs, zij had heerlijke snert gemaakt, dus hadden we ook al weer te eten voor die dag. Ook had Nelly een workshop voorbereid. 
Daar zie je later deze week de voorbeelden van. 
Ook hebben we die dag even een teambespreking gehouden, en de jaarkalender voor volgend jaar weer gevuld met leuke challenges. 
Tevens hebben we toen ook al weer datums gepland voor volgend jaar bij elkaar te komen, zo leuk. 
Ik kan al weer niet wachten. 

Zondagmiddag ben ik gaan kliederen met inkt en water. Heerlijk, ik pakte een groot A6 vel, watercolor papier, maakte dat nat, en begon met de inktflesjes te druppelen. 
Toen alles droog was, begon ik het te bewerken, en maakte er twee kleine kaartjes van en twee tags. En dat alles uit een A6 formaat. 

Ik maakte de kaartjes van Kraft, gebuikte oude stempels die ik nog had liggen, en gebruikte nieuwe masks die ik kocht op de KreaDoe. 


De daisyflower is van SU en ook het blad komt uit het papier wat je nog zelf moet kleuren. 


De bloem is van SU en heb ik gekleurd met de nieuwe blenders


De komende dagen ben ik heerlijk vrij, dus tijd om alles eens even op een rijtje te gaan zetten, en jullie te laten zien wat ik tijdens dit weekend allemaal gemaakt heb. 
Ook is er bij Stampin'Up! ondertussen van alles gebeurd, en is er veel nieuws te vertellen, maar ook dat hebben jullie nog van me tegoed. 

Ik wens je een fijn weekend toe.. 9 opmerkingen:

 1. prachtig effect hoor je geklieder... Schitterende kaartjes en toffe labels!
  Geniet van je weekend!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig verslag over jullie DT-weekend en ik denk dat je ze allemaal een SU-heaven hebt bezorgd met de inhoud van je koffers en je geklieder vind ik in een woord prachtig Ingrid dus minder poetsen en lekker doorgaan hihi (goed geslapen in het nieuwe bed??).

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow....wat GAAF Ingrid!
  Dit is wel heel erg goed gelukt vind ik....het ziet er prachtig uit!
  Je hebt een leuk verslag geschreven....zo gezellig hoe jullie daar samen aan de knutsel gaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zier er super uit en dat het gezellig was, dat is zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is vast een heeeeel gezellig weekend geweest aan jou en dat je teammaatjes het verslag te lezen...wat heerlijk om gewoon hele dagen aan het knutselen te gaan
  en je heb wel hele mooie kaartjes gemaakt ...SCHITTEREND die kleurtjes met inkt gemaakt, het is ook helemaal hot dit soort kaartjes....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een heel gezellig weekend! Je geklieder met inkt heeft veel moois opgeleverd, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was een heerlijk weekend, en weer mooie herinneringen gemaakt om op terug te kijken. Je kaartjes en tag zijn prachtig maar natuurlijk in het echt nog mooier.
  Succes nog met uitpakken.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie hadden een gezellig weekend, leuk! Je geklieder heeft mooie resultaten opgeleverd, erg mooi allemaal!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ingrid,
  als ik dit zo allemaal lees, ben ik gewoon weer even terug! Wat was het een leuk weekend! EN ik verheug me ook op komend jaar. Leuke challenges en gezellige 'dates'.
  Je kaarten en tags zijn allemaal erg mooi. Prachtige kleuren combi!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.