Mooie kleuren - kleurenpallet - jarig

Gisteren zag ik bij Yvonne Kijk hier voor haar blog., een mooi kleuren pallet voorbij komen van the play date café: de kleuren maroon- poppy- soft jade. De kleuren spraken me meteen aan, ze geven een beetje een zomers gevoel. En dan moeten we dat zomers gevoel maar in huis halen met onze kaarten, niet dan? Het onderstaande kaartje heb ik met allerlei bij elkaar gezocht papier gemaakt aan de hand van een schets op Pinterest. Dit kaartje gaat naar mijn schoonzusje. Ik wens jullie nog een fijne dag toe.


Reacties

  1. Wauw die kleuren komen echt helemaal overeen Ingrid, wat een prachtig kaartje heb je gemaakt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh wat een super kaartje heb je gemaakt. De kleurtjes zijn heel lief en je achtergrondpapier toppie! Kortom een prachtig geheel.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel mooi kaartje, Ingrid.
    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart en het is een prachtige kleurencombinatie.
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je de kleuren ook gebruikt hebt!! Mooi zijn ze he?! En je kaartje is ook heel erg leuk! Ik vind het altijd leuk om de kleuren van The Play Date Café te gebruiken! Dan pak je ook eens andere kleurencombinaties waar je niet zo gauw aan denkt.. Heb vandaag de nieuwe er weer op staan!
    Fijne zondag! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.