Mannenkaart jarig

Ik wil mijn nieuwe volgers van harte welkom heten op mijn blog, ik hoop dat jullie hier inspiratie op kunnen doen, leuk dat jullie mij gevonden hebben.
Ik heb nu een paar dagen vrij, en gisteren doordat ik nachtdienst had niet veel mee gekregen van de feestelijkheden, maar toen ik gisteren middag op was, heb ik toch nog een tijdje voor de buis gezeten, ik vond het toch geweldig om iedereen daar te zien, en maxima wat zag ze er geweldig uit! Nu op naar het kaartje van vandaag, deze heb ik gemaakt aan de hand van een schets van DCL, uitdaging#182, deze schets is gemaakt door M@rjan en een geweldige bruikbare schets al zeg ik het zelf, ik kon er tenminste meteen mee aan de slag, ik heb niet lang na gedacht. Het papier is van Authentique-celebrate, ik vind het een echt mannenblokje met stoere kleuren, de die-namics die ik heb gebruikt van MFT, bovenin de cirkel heb ik rondjes uit het papier gestanst, stempel MD.Kijk hier om naar de uitdaging te gaan.
Ik wens jullie nog een fijne dag toe.



Reacties

  1. Schitterende kaart geworden, ook heel vrolijk. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een heel gaaf kaartje, inderdaad vrij stoer. Mooi gedaan Ingrid en dank je wel voor je deelname aan de challenge van DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje Ingrid, idd mooi papier en perfect voor een man!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie stoere kaart heb je gemaakt van dit prachtige papier. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart Ingrid, ik vind hem prachtig geworden. Heerlijk dat je nu een paar daagjes vrij bent, geniet ervan.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie uitwerking van de schets Ingrid!
    Bedankt voor je deelname aan DCL.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave kaart! Met Authentique zit je altijd goed. ;-) Ik kom toch elke keer weer op je blog uit... dus ik ben je nu eindelijk maar eens officieel gaan volgen. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele mooie mannenkaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie stoere mannenkaart. Leuk met die sterren als contrast bij de cirkels!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.