challenge Knutsels en Kadootjes

Vandaag is het al weer de eerst dag in maart, de metrologische lente is begonnen.
We gaan bij K&K beginnen met een nieuwe challenge, wat deden er veel mensen mee met onze afgelopen challenge echt geweldig om te zien. Wil je kijken wie er gewonnen heeft? kijk hier!

Vandaag heeft Nelly een recept voor ons bedacht waar de kaart aan moet voldoen. Men neme twee kleuren cardstock, twee DP papiertjes, 3 knopen en vijf plakparels, een touwtje en we maken er een kaartje van.

Dit is het geworden:

 
Ik heb allemaal spulletjes van SU gebruikt. Het DP papier heb ik met een mask en sponge dauber bewerkt, de zilveren halve cirkel is het ander DP papier. Je ziet twee kleuren effen papier. De vlaggenlijn is helemaal gestempeld op wit papier, dus telt niet mee als DP papier.
 En we hebben een nieuwe sponsor !!
Deze keer is het Elly van 't Scrap Ateljeetje
Een hele leuke winkel en ze stelt een hele leuke prijs beschikbaar. Ga je mee kijken naar het blog van K&K, en kijk ook mee wat mijn mede teammaatjes allemaal voor moois hebben gemaakt.
Fijne zondag, en straks weer een blogbericht nu voor You Can Create It!


Reacties

  1. Leuk vrolijk kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart, zeg! Je hebt alle ingrediënten op een mooie manier gecombineerd! Het is wel duidelijk dat het recept van Nelly is: door de knopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt mooie kaart geworden....mooie kleuren heb je gebruikt.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hai Ingrid,
    Als eerste super leuk dat je volger bent geworden van mijn blog!!! En ja...wat tijd betreft...dat heb ik ook niet altijd hoor....ik plan mijn berichtjes met kaarten vaak voorruit, en wat betreft reacties bij anderen....ja dat is maar net wanneer ik er tijd voor heb!
    Wat heb je weer een ontzettend inspirerende kaart gemaakt! Zo leuk dat je altijd met SU materialen werkt, dat vind ik zelf ook altijd zo fijn werken. De vlaggetjes die je op je kaart gebruikt heb, die stempelset heb ik zelf ook.....maar die ligt al een tijdje ongebruikt in de kast.....ik wist het even niet meer, maar zo verticaal is eigenlijk wel echt een super gaaf idee!!! Misschien moet ik die set toch maar weer eens uit de kast trekken!
    Het recept van knutsels en kadootjes had ik al bij anderen op het blog voorbij zien komen. Super gaaf idee om eens te werken volgens een recept! Ik ga zeker weer meedoen!

    GRoetjes suus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou dat recept ziet er goed uit zeg. Leuk. Je you can create it kaartje vind ik helemaal leuk. Prachtig de kleuren en vlinders. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaar heb je ermee gemaakt Ingrid....mooie kleurtjes en goed verzorgd.


    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi inspiratiekaartje Ingrid...mooie fleurge kleurtjes en een heel mooie sketch....

    groetjes
    en een nog een fijne zondag
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi hoe je alles hebt verwerkt op je kaart, lekker vrolijk!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ingrid ik vind het een heel gaaf kaartje zoals je weet! Knap gedaan met de vlaggetjes...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje! heel leuk ook dat je het designpapier met de sponge daubers bewerkt hebt! Tegenwoordig is dit mijn favo speeltje, dus ik denk dat ik dat toch ook eens probeer! Je kleurencombi is lekker fris, pas perfect bij het lentezonnetje dat af en toe doorkomt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.