JIJ bent jarig....

Hey hallo, 

Welkom bij een nieuwe blogpost, ik ben heerlijk twee dagen vrij, en vandaag ben ik vanmiddag, terwijl de deuren open stonden, lekker achter de tafel gaan zitten met mijn knutselspullen, ik had eerder deze week al twee tassen met spullen mee genomen van zolder zodat ik genoeg bij de hand had, en niet steeds op en neer hoeft te lopen...

Van de week een bestelling geplaatst bij de Egel, waaronder de onderstaande mal en stempel van Karin Joan, bij Marianne Design, deze stond al lang op mijn lijstje en nu dus besteld...gelukkig nog op voorraad... 


Ik maakte met distress inkt, en een blokjes achtergrondstempel de onderstaande 

plaid background

dit is een challenge van DCL... 

ik stempelde de achtergrond met een stempelhulp in drie delen, steeds plakte ik een deel af, met memoblaadjes, en stempelde ik het volgende deel.... daarna heb ik nog lijntjes getrokken met een fineliner en een lineaal...De beide kleuren JIJ (blauw en groen) komen terug in de achtergrond..  


De bovenstaande kaart doet mee bij DCL #333

Ik kreeg ook een opdracht om met het onderstaande papier aan de slag te gaan...Mijn schoonzusje wou een kaart voor ons nichtje, zij is helemaal weg van tasjes, verder niets, ze is niet van make up of kleding, maar tasjes dus wel, toen ik de mal binnen kreeg, dacht ik meteen aan de kaart die ik nog moest maken,  de onderste maakte ik met restje papier.... 


En de onderstaande kaart met het velletje wat ik nog had liggen, bij beide kaarten heb ik vellum gebruikt op de achtergrond, zodat je toch het mooie papier nog ziet.... 


Ik heb haar de foto's gestuurd, ben benieuwd wat ze ervan vindt... 

Zo dit was een van de opdrachten die ik kreeg, later deze week nog meer, maar dan weer een totaal andere opdracht..Zie ik je later ? 
Fijne avond.... 



Reacties

  1. Wat leuk zijn je kaarten, alledrie. Bij de eerste mooi de ruitjesachtergrond gemaakt. Leuk dat verloop in de kleuren.
    De andere twee hebben een hartstikke leuke achtergrond met dat tasjes papier.
    Mooi gedaan!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie plaid background Ingrid! Bedankt voor je deelname aan deze uitdaging van DCL.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje met de ruitjes. Goed bedacht. En de tasjeskaarten zijn ook super.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 3 super leuke kaartjes Ingrid...heel mooi die grote JIJ stans erop...en heel knap om zelf de plaid achtergrond te maken...Ook dat tasjes designpapier is heel gaaf...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn leuk!!
    Daar kan je niet anders dan een leuke redactie op krijgen van je zus.
    De eerste kaart, met die TE leuke achtergrond is ook super mooi.
    Goed idee om een tas vol spullen mee naar beneden te nemen, zo doe ik dat ook naar de camping, alles in een tas, die tas gaat steeds mee heen en weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige achtergrond gemaakt voor onze DCL challenge, Ingrid! Netjes en strak gedaan en een gaaf kaartje. Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaarten zeg en een prachtige achtergrond voor de DCL challenge. Heel erg gaaf. Leuk dat je meedoet bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke kaartjes allemaal Ingrid! De plaid is goed gelukt. Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die JIJ-stans is zo leuk! Hij staat bij mij ook op mijn lijstje. Je laat hier goed zien hoe je met een ander achtergrondje een hele andere kaart maakt. Je ruitjesachtergrond is prachtig met het verloopje er in, bedankt voor het meedoen met DCL.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.