CAS- kaartje - man

 Hey hallo, 

Daar ben ik weer, deze keer ook weer met een kaartje in opdracht gemaakt, het is een CAS kaartje met een beetje een vrouwelijke touch...dat zit zo..

Een collega, waar ik al vaker kaartjes voor heb gemaakt, en meestal ook dit zakje met een cadeau envelopje, vroeg me om een kaart te maken voor haar neef die 30 jaar wordt binnenkort. De leeftijd moest op de kaart, en ik stel ook altijd vragen, waar de jarige van houdt, haar antwoord was Clini Clowns en rose, haar neef is homo, en was bij zijn huwelijk ook overwegend gekleed in rose vertelde ze...dus ik bedacht me toen ter plekke, dan is wiebertjes papier misschien wel leuk, het verwijst naar de clown..

Eenmaal aan de slag, ik had wel wiebertjes papier, maar bedacht me dat werken met een stencil en distress inkt ook een leuke optie was, dan kon ik immers zelf de kleuren bepalen van de wiebertjes..

Mijn uitgangspunt was vrolijk, maar ook een mannelijke touch.. 


De cijfers heb ik een kleur gegeven met de distress inkt, 
deze kaart doet mee bij.. 

De kaart heb ik in een zakje gedaan, dit was de vraag... 


En hieronder zie je de binnenkant, met een envelopje erin waar het geld in past.. 


Mijn collega was tevreden, dus missie geslaagd....
Morgen ben ik er weer, dan met een kerstkaartje natuurlijk.. 

Leuk dat je langs kwam... 




Reacties

Ga er maar eens om in een winkel hihi. Helemaal op maat gemaakt en superleuk Ingrid.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Nou, dat heb je super goed gedaan. Ik snap dat je collega helemaal tevreden was.
Ik zag laatst inderdaad een collega die een kaart had gekocht in de winkel, en deze declareerden, geloof maar dat het een gewone kaart was, kosten 2,30 euro,,pff daar schrok ik wel even van...