zaterdag 13 april 2013

Vintage

Bij DCL kon je de afgelopen week mee doen met de uitdaging, stempel je eigen achtergrond. Dit was echt een hele uitdaging voor mij, geloof me ik ben er iedere dag wel mee bezig geweest, en er is al heel veel in de prullenbak beland, toch vond ik van mezelf dat ik de uitdaging aan moest gaan! Gisteren middag weer van alles voor de dag gehaald, en weer belande dit projekt in de prullenbak, opgeruimd, en aan wat anders begonnen tot ik op Pinterest weer een idee zag, wat heel neutraal is gehouden, en ik dacht dat is het! Inmiddels veel te laat om nog mee te doen met de uitdaging, maar ik wil hem toch nog posten. Deze kaart is voor mijn lieve vriendinnetje die bijna jarig is, zij is een fan van vintage, ik heb stempels gebruikt die op haar van toepassing zijn, ze noemt zichzelf wel eens een huismus, niet letterlijk natuurlijk, maar ze is graag thuis ;-)) verder de hartjes en de tekst hartelijk gefeliciteerd, het lintje is van Eline's huis,de afbeelding is van pion design, pffff klaar!

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je volger bij me bent geworden Ingrid, heb ook even bij jou rondgeneusd, wat een prachtige kaarten maak je, super. Ook deze vind ik prachtig geworden ook al kostte het je wat moeite is die toch super geslaagd. Ben ook volger bij jou geworden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.