Baby girl

Ik vind het leuk om verschillende kaartjes te maken, het allerleukste voor iemand persoonlijk, maar tot mijn schande moet ik bekennen dat ik gisteren twee gekochte kaartjes heb verstuurd, dat is heel lang geleden dat me dat is over komen, maar omdat we zoveel jarigen hebben deze maand, en mijn voorraad heel snel geslonken is vorige week, greep ik zelf mis in mijn voorraad, en had ik geen tijd meer om voor iedereen iets persoonlijks te maken. Ik vind het heel jammer, maar ik moet het ook leuk blijven vinden om iets te maken dus heb ik er ook vrede mee ;-)). Gisteravond nadat ik in de tuin had gewerkt en gezeten, en nu flink last van hooikoorts heb, heb dit kaartje gemaakt, voor mijn voorraad. Ik heb het papier van Eline's winterhuis en zomerhuis gecombineerd, samen met nog een klein restje van MME wat ik had liggen, ik vindt het wel een lekker fris kaartje geworden in oranje/rose tinten, de kroon is met een knipoog naar de troon, maar je kan je meisje natuurlijk ook jouw prinsesje noemen, ach je kunt je er wel wat bij bedenken. Deze kaart is gemaakt naar aanleiding van een schets Bij Oma Dee. Kijk hier om mee te doen voor uitdaging#5. Ik wens jullie nog een fijne dag!Reacties

 1. Wat een leuk, schattig en vrolijk kaartje heb je gemaakt. Leuk dat kroontje!! Kortom een geslaagd kaartje.
  Vervelend dat je last hebt van hooikoorts........zeker in dit jaargetijde!
  Fijne dag, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die superleuk geworden Ingrid, ik vind het een plaatje, helemaal leuk. Heel veel sterkte met je hooikoorts, dat is niet fijn.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een super leuk kaartje Ingrid, zulke frisse kleurtjes, balen je hooikoorts, mijn oudste dochter is ook volop aan het niesen, groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk kaartje Ingrid, mooie combinatie van kleuren, heel vrolijk!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag 'm al op Pinterest en vond hem direct mooi! Vrolijk, vrolijk en lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig kaartje! Leuk dat je mee doet met de schets uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kaartje. Prachtig dat papier bij elkaar. Gezellig dat je meedoet met onze schetsuitdaging.

  Groetjes,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Idd, heerlijke vrolijke kleurtjes. Vind het een schatje van een kaart. Leuk idee, ook met de achterliggende gedachte! Dank je voor het uitwerken van de schets.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.