zondag 7 april 2013

Verjaardag-zwart/wit

Aangezien ik de afgelopen dagen veel in het zwart/wit papier heb gezeten, voor een aantal rouwkaarten te maken ben ik er mee verder gegaan, nu een verjaardag, voor iemand die al op leeftijd is, makkelijk vond ik het niet, maar uitdagingen moet je aan gaan om creatief te blijven ;-)) ik heb verschillende blokjes papier gepakt, bloemen zijn van ScrapUnlimeted, bloemetjes lint, vlinder uitgestanst, knoopje, plakparels, stempel is van Marianne Design, en vond ik hier wel bij passen. Deze kaart doet mee bij Liftchallenge#39. Gebruik alleen zwart/wit. Fijne zondag, genieten van het zonnetje, die schijnt al volop.

9 opmerkingen:

 1. Mooie kaart in het zwart/wit! Mooi de banners en leuk dat de dots weer terug komen in de bloemen.

  Fijne zondag verder,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk vind ik hem geworden, leuk met die verschillende strookjes en mooie details! Leuk dat je met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooie kaart in zwart/wit Ingrid, leuk de fishtails!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik nou ook, dat je juist nog creatiever wordt als je uitdagingen aangaat! Dat is je super goed gelukt, vind je kaart super geworden!! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Ingrid,

  Via Pinterest op je blog terechtgekomen. Wat een mooie kaartjes maak jij! Ben meteen lid geworden van je site...

  Mocht je meer over mij te weten willen komen, mijn blog is www.miriam-cardsandscrapping.blogspot.nl. Ben benieuwd wat je van mijn creaties vindt...

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, een gaaf geheel en heel mooi gedaan! Leuk dat je je laat uitdagen! Dank je wel voor het meedoen aan de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig kaartje!! Supergeslaagde uitdaging:) Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.