File folder kaart

Van de week ben ik weer een heerlijk aan de slag gegaan met mijn punchboard. Op mijn pinterestbord had ik van alles verzameld wat je kan maken met dit leuke apparaat.
Dus vandaag een file folder kaart, de kaart is helemaal open geklapt gemaakt, en daarna onderaan dicht gemaakt met een tapeje en een touwtje.
 
 
Wij hebben een paar keer per jaar (3-4 keer) een walking dinner door het dorp hier. We doen dit met een groepje vrienden, en er is EEN thema, en een voorgerecht - hoofdgerecht - toetjes, alles met bijpassende wijnen. Het leuke is dat je maar een gang klaar hoeft te maken en dan weer te voet verder gaat naar de volgende gang, in een anders huis, aan een andere tafel. En ieder doet op zijn manier zijn best om er iets van te gaan maken.
 
Ik heb deze keer het hoofdgerecht, en dan mag je ook het thema kiezen, omdat het hoofdgerecht maken toch de meeste tijd in beslag neemt. We hebben al heel veel thema's en landen voorbij zien komen, dus iedere keer is het toch weer denken wat nu weer leuk is om te doen. We maken een afspraak via een planner op internet, en zo hadden we al snel een datum in september. Maar al vrij snel  kwam de vraag wat het thema was. Zo nieuwsgierig, ik heb gezegd dat ze nog even geduld moesten hebben, want dat ik het deze keer op mijn manier ging doen. Waarop een vriend al zei, dat het dan wel een kaart zou worden (lol), en hij heeft gelijk. Het is een kaart geworden!!

Het leuke papiertje heeft alles met de USA te maken, ook de kleine kaartjes is helemaal toepasselijk voor dit thema, en zitten bij het papierblokje, wat trouwens van Authentique is. Het thema is dus heel duidelijk te zien USA. Ik maakten er nog een envelop bij, en ga zo meteen deze uitnodiging in de bus doen. Achterop het kaartje wat in het midden zit heb ik nog een tekst geschreven, met een persoonlijke boodschap.
Ik kijk weer uit naar wat jullie er van vinden. En wens jullie nog een fijne zondag toe, hier is het op dit moment heerlijk zonnig, dus tijd om naar buiten te gaan.

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zo met zijn allen eten en dan elk gerecht in een ander huis.
  Leuk idee, en je thema is ook leuk, en je hebt er een prachtige
  creatie bij gemaakt, echt wowww ☺

  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi ingrid
  wat een leuke kaart ziet er toppy uit en wat gaaf dat je al zoveel doet met het punchboard zelf heb ik die wel maar heb nog geen ideetjes wat er mee te doen:-))
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend GAAF Ingrid!
  Het kaartje is helemaal te gek en het idee van een walking dinner is SUPER!
  Veel succes met de voorbereidingen!

  Groetjes en nog een fijne zondag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kaart voor een super leuk doel.
  Hier regent het nu, net nat geregend met de hond.
  Fijne zondag.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ingrid,
  WOW..heel erg mooi gemaakt heel origineel met de labels..leuk idee om bij elkaar te eten..maar hoe doe je dat dan ??
  Als jij het hoofdgerecht hebt ?? dan moet het al bijna helemaal klaar zijn..want na het voorgerecht komen ze bij jou ?? of mag jij dan niet mee-eten ??
  Liefs Ans
  p.s. ben afgelopen donderdagavond plotseling heel ziek geworden met hoge koorts, nu gaat het alweer wat beter..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat klinkt dat allemaal leuk en lekker Ingrid en jouw invitatiekaart is super leuk maar.....wat wordt je Amerikaanse hoofdgerecht, dat wil ik nu ook wel heel graag weten!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee zo'n walking diner Ingrid, en je uitnodiging vind ik helemaal super!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf idee. Zo'n walking diner. Ik ken het wel als kroegentocht. Maar dit is veel leuker. En je kaart is super. Ben benieuwd wat je als hoofdgerecht gaat maken. Maar dat krijgen we vast nog wel te horen.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe leuk kan het leven toch zijn, een walking diner met vrienden....nog nooit van gehoord!
  En nog leuker is een bijpassende kaart natuurlijk en dit heb je heel gaaf gedaan op je punchboard!
  Thema is heel erg duidelijk en maak er wat van zou ik zo zeggen!!!
  lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk idee ! Ziet er erg gaaf uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk idee, ingrid, om zo'n walking dinner te organiseren. En je hebt echt een heel leuk en toepasselijk kaartje gemaakt!
  Ik ben benieuwd naar de gerechten die iedereen gaat maken ;-)

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker hoor een walking dinner. Heb het ook eens gehad. Zo leuk! Je kaart/uitnodiging vind ik super. Prachtig papier!
  Het weer hier is echt prut. Af en aan regent het. Enfin; het zal wel verbeteren. Het zal niet 3 weken zo blijven (hoop ik...)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hihi wat een leuk en origineel idee zeg om zo de uitnodigingen te versturen. ik heb ook een punchboard maar doe er nog te weinig mee. Je moet er voor gaan zitten en op dit moment is daar niet zoveel tijd voor. Heel veel werken, nog steeds, door de vakanties van mijn collega's. En als ik biij je in de buurt zou wonen zou ik de workshop komen volgen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hihi ik dacht dat jij zoiets in een workshop zou doen, dat ik dat gelezen had....zie het niet op je blog, maar klopt dat had je op facebook gezet. Gr, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een ontzettend leuk idee zo....Ik had er al wel meer van gehoord....maar om dat zo met deze leuke uitnodigingskaart te beginnen is weer heel creatief...
  Succes ermee!!!
  We horen nog wel een keertje hoe het verlopen is...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Ingrid,
  wat een leuk idee om dat gewoon structureel een paar keer per jaar te doen. En dan zo leuk kaart erbij. Echt gaaf zeg! Ik ga ook eens op je pinterest bord kijken naar wat je verzameld hebt. Altijd leuk om ideeen op te doen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, heel leuk modelletje is dit. Heb deze op een workshop eens gemaakt. Zou het ooit nog eens maken, maar niet van gekomen. Er zijn nog zoveel dingen die ik wil maken, en proberen.
  Jouw uitvoering is erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gaaf! Is dat een stempeltje, het bestek? Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Enig uitgevoerd Ingrid! Een walking diner is al superleuk, maar dat wordt nóg leuker door jouw gave kaart erbij! Groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat klinkt echt ontzettend gezellig. Jammer dat ik nooit mee zou kunnen doen. Koken kan ik niet echt. Je USA kaartje is meer dan geslaagd. Hoewel, dit thema kan ik best koken. Hamburger met frites, hahaha lol.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.