maandag 14 oktober 2013

Flapkaartje

Een tijdje geleden vroeg een collega me een kaart te maken voor een echtpaar wat vijftig jaar getrouwd was, nu ken ik hen natuurlijk niet, maar mijn collega vertelt wel eens wat verhalen over haar oppas, en zo had ik wel een idee hoe hen kaart moest worden.
Een kaart die je niet meteen zou verwachten bij mijn stijl, maar het gaat erom dat je er het echtpaar mee blij moet maken en natuurlijk moest mijn collega ook groen licht geven, hi hi. 
Bij Monique, is een uitdaging bezig, met als opdracht maak een flappenkaart, dat heb ik voor deze kaart gedaan, de basis is DP van de Action, de bloemen en het engeltje zijn uitdrukfiguren die ook in het blok zitten. 

Het engeltje zit op een flapje als je dit omhoog doet zie je de namen van het echtpaar, dit wou mijn collega ook, dat er hun namen op kwamen. De 50 en de stmepels zijn van Joy. Wat sequins op de kaart maken het af. Mijn missie was goed geslaagd, mijn collega vond hem mooi. 

Deze kaart had ik al klaar liggen toen Monique me vroeg voor haar DT, vandaag worden haar nieuwe DT leden voor gesteld op haar blog, dus ga gauw een kijkje nemen, en je kan nog mee doen met de uitdaging. 
Bedankt voor het langs komen! Hier is de herfstvakantie begonnen en vanaf vandaag ben ik de hele week vrij, dus er komen deze week zeker nog kaartjes voorbij, van mijn nieuwe knutsel plekje!
Daarover later meer! 


13 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel anders dan jouw eigen stijl, maar voor een opdracht houd je natuurlijk rekening met de smaak van de ontvangers. Die zijn er vast helemaal blij mee, het is dan ook een mooie romantische kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super!
  En geniet van de herfstvakantie, wij moeten nog een weekje wachten.

  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet jouw welbekende stijl Ingrid maar daarom des te knapper dat je zoiets leuks hebt weten te maken en daar gaat het tenslotte om!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi
  Een anders dan anders kaartje van jou maar vind hem ook super leuk hoor .
  En een fijne vakantie
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, voor het goede doel moet je je knopje wel eens omdraaien,maar ik vind hem -inclusief opdracht flappenkaart- heel geslaagd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook al is hij anders dan wat we gewoon zijn 'k vind hem in ieder geval heel geslaagd ;).
  super mooi gedaan!

  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha ha ha! Ik herkende het mooie papier meteen, heb dat blokje nl. ook ;-) Ik ben dol op engeltjes en dit
  is toch een echt lieffie? Vind je kaartje reuze Ingrid! Groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje Ingrid, idd een andere stijl dan we van je gewend zijn, maar wat afwisseling is altijd leuk!
  En als de ontvangers tevreden zijn is het zeker geslaagd!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ingrid,
  hele leuke flapjeskaart heb je gemaakt, heel persoonlijk voor het gouden paar, leuk dat je in het DT van Monique bent gekozen,ben benieuwd naar je creaties, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Ingrid, ik vind hem supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ingrid,
  wat een leuke kaart! Grappig dat je hem al klaar had toen Monique je vroeg (wilde je hem inzenden??). Ook leuk om op haar blog over jou te lezen. Geniet van de vrije dagen en je knutselplek!
  Daar komen vat mooie kaartje van!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi gemaakt, prachtige details en alles goed gecombineerd met de kleuren en het papier en de afbeelding!! Een bijzonder mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heey ingrid,

  het is een mooie kaart geworden!!!

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.