donderdag 10 oktober 2013

Christmas in....

Donderdag is weer kerstkaartjes tijd. Deze keer heb ik weer de kit van Bij Oma Dee gebruikt om mijn kerstkaart te maken, en ik heb de kaart van de liftchallenge genomen, gewoon als voorbeeld, omdat ik al meteen een idee had om hem voor een kerstkaart te gebruiken. Ik laat de bloem wel weer terug komen omdat het een echte kerstbloem is, en de kaart wel heel stijlvol maakt vind ik zelf.
De bloem is gemaakt van vellum ook uit de kit. Ik vind zelf de ijssterren wat tegen vallen, ze zijn van een stemepl set die ik een tijd geleden heb gewonnen, en ik stempel ze meteen zo op mijn werk, muts!. Ze liggen nl half gekantelt en dat vind ik wat minder, ga ze ook niet meer gebruiken, ik heb nog andere! 
Deze kaart doet weer mee bij Yvonne....52 weeks off...

Fijne dag, en bedankt voor het langs komen! 


21 opmerkingen:

 1. Hij is toch mooi geworden Ingrid. Soms kan het zo zijn dat het niet is wat je er van verwacht....
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi kaartje, Ingrid.

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem superleuk,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ingrid,

  't geheel is er wel hé! Toch geslaagd... en de volgende is waarschijnlijk wel helemaal wat hij moet zijn...
  We leren nog elke dag bij hé!

  Liefs,
  Nancy
  Zeker welkom op mijn blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks de gekantelde sneeuwsterren vind ik deze kaart heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat van die sterren had ik niet direct gezien. Ik keek meer zo naar je kaart dat ik dacht o, zoiets kan ook. dinsdag was ik ook met de kaart voor de liftchallenge bezig en wilde het eerst niet lukken, ik geloof dat ik veel dubbel heb geknipt.... haha. Maar deze vind ik super. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kerstkaart Ingrid - ach die foute sneeuwsterren vielen me niet eens op - 'k vind het geheel super geslaagd!

  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kaart erg leuk geworden. Vaak heb je zelf iets, van dat vind ik niet mooi (of minder mooi) en dan ziet verder niemand het.
  Vind de sterren niet zo heel erg opvallen hoor.
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig hoe je dit kaartje gelift hebt! en wij zien net dat je in de prachtige crea agenda staat!! Waaaauw wat gaaf!! hier mag je super trots op zijn :)

  Liefs, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ingrid,wat een prachtige bloem heb je gemaakt, met vellum, en die stempels ja....ik stempel alles eerst op een rest stukje, dan gaat het ook niet mis, je lift is erg mooi..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die bloem is van vellum Ingrid? Móói! Dacht nl. dat je die van stof had gemaakt! Dat twine op je kaart is ook een gave touch en
  die ijssterren schuin? Ze vallen toch in het echie ook niet recht op de grond ;-) Vind je pompoenkaartje van gisteren ook al zo grappig, zwart/oranje is idd een krachtige kleurencombi, gaaf gedaan meis! Lieve groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je kaart schitterend Ingrid, wat een pracht.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vind de sterren helemaal niet verkeerd dat scheve heeft wel iets, de rest is toch ook niet recht? Geeft het totaal een "special look"
  Leuke lift

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig Ingrid !! het is een hele bijzondere kaart geworden, en wel jammer van je gewonnen stempeltjes.
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohhh wat gaaf weer je kaartje, wat heb je dit mooi gemaakt , helemaal Toppie!.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Grappig dat we steeds meedoen aan dezelfde challenges. Met dezelfde opdracht maken we toch steeds iets heel anders. Wat is dit een leuke kerstige uitvoering. Vooral dat touw aan de bovenkant vind ik een geweldige toevoeging. Ook de bloem vind ik prachtig!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Ingrid,

  Prachtige kerstkaart heb je gemaakt.

  Gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke combi!! De Liftchallenge en de 52 weeks! Ik had het vorige week gedaan en het ziet er echt totaal anders uit!! Dankjewel weer voor het meedoen!
  groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtig kaartje!! mooie uitwerking van de schets. de bloem is geweldig. en van de 'scheve' sterretjes begrijp ik...maar ik vind ze niet misstaan hoor!
  fijne dag, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.