zondag 2 juni 2013

Vrolijke kaartjes

In dit bericht zal ik een aantal kaartjes laten zien, ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met allerlei kaartjes te maken voor mijn voorraad even wat op te vijzelen, ik was namelijk van de week bij de grote winkelketen met een A..... Waar vrouwen eigenlijk een winkelverbod zouden moeten hebben!! En daar vond ik hele leuke blokken 25x25 papier, met dubbelzijdig papier, die-cuts ( hele leuke plaatjes) en ik werd er meteen zo blij van, normaal ben ik een beetje kieskeurig in mijn keuze van papier, en kan ik vaak niets maken met het papier van de Action, want het is het net niet allemaal. Sorry, maar bij mij is dat zo. Maar bij dit papier dus wel ik werd er meteen heel vrolijk van, en zag allerlei mogelijkheden.
Dus aan de slag, voor de liftchallenge was een hele leuke liftbare kaart.  Het eerste kaartje wat je ziet is het kaartje wat je moet liften. Hieronder zie je mijn uitwerking van het kaartje, het is een meisjes kaartje geworden,als basis heb ik een zilverachtig papiertje gebruikt,  het strikje heb ik met vier lintjes gemaakt, het idee zag ik op pinterest. In plaats van de bloem met doilly, heb ik het romantische lijstje van MD gebruikt, en er een hartje op gedaan, zat bij het blokje. Weer eens de randpons uit de kast gehaald, en een lint er boven gedaan, met een kantje voor een romantisch effect. Op het lijstje nog plakparels vande Action geplakt. De stempel is van MFT. Het papier is ook van de Action. Deze kaart doet mee met deliftchallenge42.
http://liftchallenge.blogspot.nl/2013/05/liftchallenge-42.html

Het volgende kaartje is een kaartje met rose en groen, de schets is van Pinterest, bij de creatieve zebra was de opdracht: maak een kaart met rose en groen, gelukkig zaten deze kleur ook in de blok. De bloemen heb ik uit het papier geknipt, de scalloped border is een mal van MFT. Op de schets zijn de vlakken recht maar dit vond ik niet mooi dus heb ik hoeken rond gemaakt, voor een liever effect. 
Papier Action. Deze kaart doet mee bij de creatieve zebra: challenge#21. http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/05/challenge-21.html
Bij de kaartjes inspiratie challenge blog, mag alles deze week. Het kaartje heb ik gemaakt aan de hand van een schets weer van Pinterest, het papier is van de Action, stempel MFT, knoopjes boekenvoordeel. Deze kaart doet mee bij KIC blog- challenge#8.
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2013/05/kic-challenge-8-alles-mag.html
Deze kaarten en nog veel meer heb ik gemaakt, ik zal over een aantal dagen nog wat kaartjes laten zien gemaakt met het papier, ook 10x10 kaartjes, langwerpige kaartjes en geld envelopjes heb ik er mee gemaakt. Fijne zonnige zondag gewenst! 

10 opmerkingen:

 1. Zoooo hier wordt ik mou vrolijk van... super vrolijke kaartjes , heb genoten van je creaties en kom maar op met de volgende !

  Gr antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik word hier ook wel heeeel vrolijk van! Wat een gaaf papier, had ik bij onze A.... nog niet gezien. Van de week maar eens spieken dan. Leuk dat je meedoet met de liftchallenge, je hebt een leuke kaart gemaakt, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, herkenbaar (-:
  We hebben geen A in de buurt, misschien maar goed ook...

  Jouw kaartjes zij zeker vrolijk van uitstraling! Succes met de challenge. Leuk dat het nieuwe papier zo veel knutselplezier geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie serie kaartjes heb je gemaakt Ingrid! Inderdaad heel leuk en vrolijk papier!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige kaarten heb je gemaakt Ingrid!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Snap jouw kieskeurigheid wel, hoor. Ik vind die blokjes ook niet vaak "je van het". Deze kaartjes met de papiertjes van Action zijn echt erg geslaagd en zeker die voor de Liftchallenge! Heel gaaf zoals je het patroontje in het papier laat terug komen in de stans rechts! En heel leuk dat je met onze challenge meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaartjes Ingrid, ze zien er supermooi uit en inderdaad die blokken zijn geweldig mooi, heb ze laatst ook ontdekt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yep, herkenbaar. Bij de A....wordt dit ook niet meer gekocht door mij...
  Deze heb ik gezien en is idd erg mooi! Leuk dat je er zo enthousiast mee aan de slag bent gegaan, mooie kaarten, leuke lift! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaarten!
  Bedankt voor het meedoen aan de Challenge van kic.
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik ben gek op de A.C.-tion zoals wij het noemen. Momenteel heb ik mezelf een verbod opgelegd om daar nog iets voor knutselen te kopen maar nu.........
  tjeempie, moet ik weer gaan kijken wat jij bedoelt. Spannend.
  Je hebt hele mooie kaarten gemaakt.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.