zaterdag 15 juni 2013

Boy 2 - kleurenpallet

Ik heb de laatste tijd al een paar keer met een kleurenpallet gewerkt. Ik vind het wel leuk om er mee te werken, je wordt gedwongen om kleuren bij elkaar te zoeken die je normaal niet zo snel zou gebruiken, en als ik dan kijk wat voor mooie kleuren er soms in een pallet zitten! Bij liftchallenge kun je nog tot volgende week mee doen met dit onderstaande kleurenpallet.

Ik heb bij de voorbeeldkaartjes ook de kleur bruin voorbij zien komen, ik heb met mijn neus op het beeldscherm gehangen, maar ik zie er een kleur paars in, dus deze kleur heb ik ook gebruikt. Ik heb als eerste alle kleuren bij elkaar gezocht, het dessinpapier is van Echo Park uit twee blokjes, het paarse vel is een scrapvel, de felblauwe kleur is een stans van MD even als het tabje waar jarig op is gestempelt, de stempel cool is ook van MD- daar zit ook een stansje bij, sterren en pijlen geven de kaart een stoer effect! Deze kaart doet mee: Bij liftchallenge#43- iets anders

Verder wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat je er bent en hopelijk krijg je hier ook inspiratie. Ik wens jullie een fijne zaterdag toe. 

10 opmerkingen:

 1. Prachtig vrolijk en speels kaartje!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend weergegeven. 100% cool! Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe je de kleuren ziet hangt af van de instellingen op je computer, maar dit is ook prima, hoor. Erg gaaf gedaan, jouw kaart met de kleurenchallenge!
  Leuk dat je meedoet, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is werkelijk schitterend geworden Ingrid, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Ingrid, deze is echt supermooi!!
  Alle kleuren zitten erin! Prachtig gedaan, lekker strak!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik zie ook paars!
  Je hebt het heel goed gedaan, dat combineren van deze kleuren, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij aubergine, ik heb er ook geen bruin in gezien. Grappig wel hoe iedereen dit anders ziet, dat merk ik bij mij in de winkel (linnengoed) hoe mensen er anders naar kijken, én benoemen.
  Jij hebt de kleuren heel goed benaderd, knap, want ik had daar zo'n moeite mee!
  Leuke stoere kaart heb je weer gemaakt, en tof dat je weer meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een echt coole kaart!
  Groetjes !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave kaart! Wat een leuke basisvormen heb je gebruikt! Leuk dat je meedoet met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.