zondag 16 juni 2013

Goodiebag

Gisteren hebben we een gezellig feestje gehad van Paul, hij is verwend met allerlei leuke kadootjes, hele orginele ideetjes. Leuk! Ik heb vrijdag nog even een goodiebag gemaakt, we waren aan huis gekluisterd omdat de hond geopereerd werd, en dan zit je te wachten tot het weer tijd is. Maar de goodiebag heb ik gemaakt voor mijn nicht, zij is een kei in haken, en ik kan niet haken, ik wou heel graag een kussen gehaakt van Granny Squares en dit heeft zij dus voor mij gedaan, om haar te bedanken heb ik wat lekkers in het tasje gestopt.
Bij Cards&scrap challenge blog, kun je deze week mee doen met de challenge met als opdracht kies een workshop uit, nou staan er heel wat workshops op een rij, maar ik heb dus de tasjes een beetje uit gezocht. En ben aan de slag gegaan.
Ik heb met cardstock het patroon gemaakt, zoals beschreven, de voor en achterkant beplakt met dessinpapier, en versierd met bloemen in de tinten van het papier, de swirl is van MD, deze heb ik samen met de blaadjes een beetje bewerkt met een witte gelpen, zodat het iets meer op valt. Het flapje heb ik nog versierd met een scalloped randje, de rand van het flapje zelf is een pons van Fiskars. 

Een rose lintje er door heen. 
Dit is als je het lintje los maakt een het flapje omhoog doet.
De zijkant van de goodiebag. 
En als laatste toen ik het had ingepakt nog een labeltje eraan, met een persoonlijke boodschap. 
Erg leuk om weer eens zoiets te maken. 
Deze creatie doet mee met uitdaging#171 van cards&scrapchallengeblog- maak iets uit onze workshop- goodiebag workshop 49. 

http://www.cardsandscrap.nl/2013/06/uitdaging-171.html

Fijne vaderdag/zondag!