Cas kaart

Ik moet toegeven dat je bij mij niet zo snel een CAS kaart zal vinden, tot ik dezeweek de uitdaging bij cray for cas zag, gebruik tape op je kaart.
Ik heb op Pinterest eens rond gekeken wat er allemaal voor CAS kaarten zijn, hoe een CAS kaart eruit ziet. Ik ben eens aan de slag gegaan, ik heb een achtergrond stempel gebruikt van Kaiserkraft dit heb ik met zilveren inkt gestempelt, verder heb ik verfspatten gebruikt van Eline, deze heb ik in groen tinten gestempelt, de tape ook in groen en zilver. De kaart gemat op zilver,groen en geel. De zilveren letters zijn van crealies.
Ik ben er wel tevreden over hoe mijn kaartje eruit ziet en jullie?
Deze kaart doet mee aan challenge#21- CrazyforCas
Fijne avond, morgen kom ik terug met twee andere kaartjes.


Reacties

  1. Wat een leuke kaart. Vrolijk staat dat groen met geel.
    Groetjes eline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een vrolijk kaartje, en de grote letters maken het lekker stoer! Je eerste washi tape kaartje is goed geslaagd hoor. Ik heb me er nogniet aan gewaagd maar je ziet idd overal van die leuke kaartjes voorbij komen.... Ik wil in de vakantie ook eens een kaartje proberen.
    Fijne avond, lieve groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave achtergrond! Zo een stempel staat op mijn wishlist. :) Persoonlijk vind ik het bloemetjes-dessin van het ene tapeje net even te lief bij de stoere achtergrond, maar voor de rest vind ik het een hele leuke kaart. (Ik weet nooit zo goed of ik mijn mening zo moet geven hoor, het voelt soms een beetje lullig. Maar naast de leuke dingen aan een kaart, vertel ik soms ook wat me nog meer op valt. Gewoon met het idee dat je daar misschien wat aan hebt. Zo niet, lekker negeren ;-). Hopelijk vindt je dit niet erg...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Miranda,
      Van mij mag je deze reactie gerust geven ik vind het niet erg, ik heb liever dat je eerlijk bent en dat ik dan zie wat misschien anders had gekund, of niet, wat ik er mee doe moet ik zelf bekijken, maar een opbouwende mening waardeer ik zeer, dus bedankt voor je reactie. Dat klopt wat je zegt, maar ik moest een beetje in de kleuren stelling blijven, en mijn kleuren inkt is ook beperkt vandaar. groetjes Ingrid

      Verwijderen
  4. Hoi Ingrid,
    wat een ontzettend leuke originele CAS kaart. Hij is supergoed gelukt en ik krijg er gewoon inspiratie van!
    Nog twee weken en dan heb ik veel tijd ook om dingen uit te proberen..
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk kaartje is het geworden! Ik vind die kaders eromheen er leuk! Ik snap nog steeds niet hoe mensen dat precies uitmeten..? Ik snij constant verkeerd; de zijkanten hebben altijd meer ruimte dan de bovenkant, of andersom.... Respect voor de mensen die het wel lukt!


    Creatieve groet, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En bedankt nog voor je reactie op mijn blog :) het zijn inderdaad de Spectrum Noirs gewonnen :) Ben nu druk aan het oefenen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook wel tevreden, haha!! Heel mooi hoe je de achtergrond hebt gestempeld!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zie nu de reactie van Miranda, en ik vind het ook leuk als mensen eerlijk zijn en ook zeggen als iets niet zo leuk vinden. Smaken verschillen!Jij hebt daar blijkbaar ook geen moeite mee. Maar dat smaken verschillen blijkt wel, want ik vind de bloemetjes met het stoere juist een spannend contrast...zo zie je maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke achtergrond zo! Superleuke kaart, ik word wel heel vrolijk van de kleurtjes. En een lief accentje op de kaart bevalt mij goed! :-) Bedankt voor je bijdrage aan CVC!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi kaartje! Je hebt die bubbeltjesstempel ook zo mooi gebruikt. Die heb ik hier ook liggen en ik vind dit idee wel heel leuk. Bedankt voor je deelname aan crazy For CAS.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.