vrijdag 18 oktober 2013

Something old, new, pink, blue

Ja een heel bekende titel voor iemand die pas in het huwelijksbootje is gestapt.
De titel geeft wel weer heel veel mogelijkheden. 
Somthing old. Is bij mij het muziekpapier, uit het muziekboek van mijn broer, ooit eens van mijn moeder gekregen, als ik hem dit laat zien gelooft hij zijn ogen niet ben ik bang, van muziekpapier een kaart maken!! Something new, is bij mij de dynamic Disperred dots, als achtergrond, somthing blue het papier, en somthing pink, het label wat ik heb gemaakt uit DP papier, is van Crate Paper- Maggie Holmes. En als knipoog naar de challenge heb ik het bloemetjeskant gebruikt, als een soort kousenband.

Deze kaart doet mee bij: Liftchallenge- #52- iets anders

Verder wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten hier op mijn blog, kei leuk dat jullie hier zijn, en hopelijk kunnen jullie hier inspiratie op doen!
Ik wens jullie nog een fijne dag toe, hier zijn we aan de laatste dag van de herfstvakantie al weer beland, wat vliegt de tijd toch.


19 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje is het geworden.groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart!
  Leuk is ook het muziekpapier op de achtergrond!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, de kousenband hoort er ook nog bij, mijn dochter had hem ook om. Alleen staat dat niet in het versje maar eigenlijk moeten al die dingen aan de kousenband behalve de sixpence. Heb al eens eerder een kaart gemaakt voor een trouwerij naar aanleiding van dit versje. En bij een bruiloft past ook wel muziek, een vrolijke uitwerking van het thema.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je broer is vast niet de enige die verbaasd is over wat wij allemaal (kunnen) gebruiken op onze kaartjes Ingrid! Hij is enig en ja, een kousenband hoort er bij, leuk bedacht!!

  xx Ireen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dat achtergrondpapier! Leuk idee ook van de kousenband, had jij er een toen je trouwde? Ik eerlijk gezegd niet ;) Een gaaf kaartje, Ingrid. Leuk dat je met ons meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Marjan ik had er ook geen toen ik trouwden, ik ben zelf net als mijn kaarten clean,simpel,eenvoudig en stoer, ik jad wel een trouwjurk, eenvoudig, maar verder geen poespas, dat is niet weg gelegd voor mij. Bedankt voor je reactie,fijn weekend.

   Verwijderen
 6. Hoi Ingrid
  Wat een super leuke kaart met dat oude muziek papier leuk bedacht zo .
  en ja ik ken die tekst nog wel maar dat is voor mij wel al een aardige tijd terug .
  Fijn weekend
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ingrid,

  Super mooi kaartje.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha Ingrid,
  gaaf kaartje heb je gemaakt! Ik vind het heel origineel. En als je broer een muziekliefhebber is kan ik me wel indenken dat hij het 'erg' vindt dat je het verknipt voor een kaartje....
  Je kerstkaart van gisteren is ook super zeg! Ik herken het papier!
  En jij alweer bijna klaar met je vakantie...geniet van je weekend. Voor mij begint de herfstvakantie nu. Heerlijk!
  Groetjes maar weer!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerjanne, als mijn broer er nog iets mee zou doen dan zou ik het zeker niet verknippen, het is een muziekboek van toen hij 12-13 jaar oud was, hij doet er niks meer mee, vandaar dat ik het gebruik voor mijn kaartjes nog een goed doel ;-))

   Verwijderen
 9. Hoi Ingrid,

  Wat een super gave kaart heb je gemaakt, ik denk dat je broer niet zo blij is met je als je bladmuziek kapot maakt voor een kaart.

  Gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een vrolijke kaart, leuk zeg dat muziekpapier, volgens mij kunnen wij knutselaars altijd alles wel weer eens ergens voor gebruiken. Geniet van de vakantie, fijn weekend, Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. grappig die kouseband. Kaartje is erg leuk geworden.
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig zoals je al je spulletjes/papier e.d. in deze kaart hebt verwerkt Ingrid, heerlijk om alles te bewaren én hergebruiken! Groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja dat muziekpapier vraagt natuurlijk om gebruikt te worden. Heel erg leuk! Leuke kaart, en fijn dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke interpretatie van onze challenge. Die knipoog naar de kousenband vind ik erg origineel.
  BEdankt voor het meedoen Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Ingrid,
  Een hele gave lift kaart, origineel bedacht!!!!
  lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is echt een gezellig kaartje geworden. Helemaal leuk.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.