vrijdag 23 maart 2018

Mannenkaartje


*Stampin'Up! bestellen 30 maart, de laatste keer in de SAB periode - geef je bestelling die dag voor 10.00 uur door via ingrid.scrapfrutsels@gmail.com*

Please use the translate button in my sidebar, thank you...


Hey hallo, 
Je kent dat wel, er zijn jarigen, en dan sta je voor je kaartenmolen en denk je, nee niet echt, en de andere kaart ook niet echt...
We hebben op het laatst van Maart nog heel veel jarigen die een kaartje gaan krijgen, dus afgelopen week moest ik even aan de slag. Want iedereen verdient zijn kaartje die bij hem of haar past. 

Deze keer moest ik aan de slag voor een heer, de vader van mijn schoonzusje...Deze is ver in de tachtig en al vele jaren aan het sukkelen met zijn gezondheid, maar hij is er iedere keer weer bovenop geklommen. Een sterke man. 
Met Engelse teksten kan hij niets, dus een kaartje met een mooie Nederlandse tekst gemaakt voor hem. 
Ik ging ook aan de slag met een schets, altijd een leuke basis als je het even niet weet. Ik vind het klassieke mannenpapier True Gentleman DSP wel bij een man op leeftijd passen. 
Hieronder zie je de schets.. 


Als je op de afbeelding klikt ga je naar het blog van GDP#130, daar doet deze kaart mee... 
Mijn kaartje gaat zo meteen op de bus. Want die weekend is hij jarig. 

Wat ga jij doen vandaag ? 
Morgen ben ik er weer, want zoals ik al zei, er zijn nog veel jarigen in Maart. 

Zie ik je dan? Product List

4 opmerkingen:

 1. Hoe mooi kan eenvoudig zijn. Schitterend. Leuke sketch ook. Ik heb al gekeken. Wat ga ik doen vandaag? Nu met Lieke in het ziekenhuis, straks aan de poets, vanmiddag kletselen met GerJanne, en vanavond verjaardag Thomas met zijn vrienden vieren. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is een prachtig papier voor mannenkaarten, met een sketch ook altijd makkelijk werken als je even geen inspiratie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke 'vertaling' van de schets. Perfect mannenkaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig mannenkaartje!
  Fijn weekend!
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.