Getrouwd

*Stampin'Up! bestellen 20 september*
* Workshop Jar of Love 21 September - er is nog plaats, mail naar 
ingrid.scrapfrutsels@gmail.com* * Of kijk hier!*

Ik moest nog twee kaartjes maken voor stelletjes die zoveel jaar getrouwd waren. Het makkelijkste is dan om even aan de slag te gaan met schetsen of voorbeeldjes. Het is een houvast voor mij, en ik kan er dan toch mijn eigen draai aan geven. 
Het onderstaande kaartje maakte ik voor een stel wat binnenkort 40 jaar getrouwd is...


Gemaakt met de set Sunshine Sayings,  de hartjes en de tekst op de achtergrond is hier mee gemaakt, ook de vegen die je nog wazig op de achtergrond ziet is van deze set. Er hoort een Sunshine Wishes Dies bij, en daar komt de tekst Love vandaan. Deze is gestanst uit cardstock in de kleur Night of Navy. De cijfers 40 is geembost met gouden embossingpoeder, en is van de set Numbers of Years. 
Hieronder zie je de kleurenpalet  waar je je aan moet houden.. 


Deze kaart doet mee bij": GDP#053

Het onderstaande kaartje is voor een stel wat 25 jaar getrouwd is ook gemaakt met de set 
Number of Years
Het is de bedoeling dat je een achtergrond uit stanst, maar alles dan ook weer terug legt, behalve EEN item, en dit moet je dan inkleuren, of zoals ik heb gedaan gestanst uit weer een ander papiertje 



De vogeltjes komen uit de Swirley bird stampset, en de tekst uit Sunshine Sayings
De basis is Crumb Cake en het Mint Macaron papier van de cijfers komt daarbij mooi tot zijn recht. De sequins zijn Metallics Sequin Assortment 


Hierboven zie je de liftkaart. 
Deze kaart doet mee met de Liftchallenge#108
Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe, zondag ben ik weer terug, met de reminder van Knutsels & Kadootjes...Tot dan.. 


Reacties

  1. Twee gave kaarten, Ingrid. erg leuk die twee vogeltjes als accentjes op je kaart voor de Liftchallenge. Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn leuk jouw kaartjes! Die harten op de bovenste zijn gaaf. Leuk dat je daar gestapeld hebt: harten, 40, love. En Marjan heeft gelijk, die twee vogeltjes zijn hartstikke leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fabulous cards, all of them. Love the use of the challenge colours. Thanks for playing at Global Design Project with us this week and good luck with the Guest Designer pick!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke gelift, en je eerste kaart vind ik ook tof! Dank je wel voor het meedoen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt weer leuke kaartjes gepost Ingrid.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.