dinsdag 6 september 2016

Marocco paper

Ik ben aan de slag gegaan voor de jarigen deze maand, dat zijn er nog al wat, dus ik moet even vooruit werken. Want zo denk je nog wat tijd te hebben, en zo zie je op de kalender dat het al bijna zover is...
Ik ging aan de slag met het papier Maroccan DSP, het papier met een heel mooi printje...
Ik heb een kaartje gemaakt met de bijpassende stempel Moroccan Nights en een kaartje met de stempelset Vertical Greetings, maar steeds met hetzelfde papier. 


Ik hou zo van het papier, omdat ik de kleuren zo mooi vindt. Wist je dat dit papier ook in kleine pakketjes te bestellen is bij mij ? 
Bij Global Design Project moet je een kaart van de designer Teneale Williams , case(n)Ik heb de schets van de kaart gebruikt. 
Deze kaart doet mee bij ; GDP#052

Het volgende kaartje is gemaakt aan de hand van een schets, 
Daarbij is de set Moroccan Nights gebruikt als achtergrond, en de hele leuk tekststempel 
Stylized Birthday als tekst. Deze stempel is alleen te verkrijgen in hout. En zit alleen in een verpakking...Erg mooie stempel. 


ik maakte het kaartje aan de hand van de onderstaande schets. 


Deze kaart doet mee bij: RTS#230
Ik wens jullie een fijne zonnige dinsdag toe. 5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurrijke kaarten Ingrid ! groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,
  Ik schrik opeens ontzettend van wat je schrijft... Ik ben in augustus op vakantie gegaan en heb helemaal niet op de kalender van september gekeken...volgens mij is Hermien jarig in september. Dat wordt een te laat kaart, ben ik bang...want als ik hem nu maak kan ik hem toch niet op tijd op de bus doen. Nou ja, er is niets aan te doen. Jouw kaartjes zijn allebei erg mooi. Dat papier is inderdaad super. Die kleine pakketjes daar moet ik het nog een keer met je over hebben...
  Ciao,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verschillende kaarten. Leuk is dat. Had nog nietgoed gelezen, maar moest meteen aan Arabiƫ denken toen ik de dessins op het papier zag. Goed gedacht dus ;) Altijd slim om vooruit te werken. Kan maar klaar zijn, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je drie leuke verschillende kaartjes gemaakt Ingrid....prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartjes Ingrid

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.