vrijdag 12 maart 2021

kaartje voor een 18 jarige

 Hey hallo, 

Welkom bij een nieuwe blogpost...

dat is even geleden dat ik zomaar een kaartje heb geplaatst, een kaartje wat niet als DT werk 

is bedoeld....ik ben 1 maart begonnen op mijn nieuwe werkplek, en het bevalt heel goed, ik heb tot nu toe 7 nachten aaneengesloten gewerkt, en ik begin er goed in te komen moet ik zeggen, ik ben nu een weekje vrij, en woensdag begin ik weer aan 7 nachten...De oudjes zijn heel aardig, en tot nu toe lukt het mee goed om ze de goede richting in te krijgen als ze het even niet meer weten.. toch even wennen hoor...de nachten gaan heel snel voorbij, je zit niet lang, dat vind ik wel prettig. Tot nu toe hebben we 10 bewoners, en dat kan nog oplopen tot 18, wel fijn zo, kan je er rustig inkomen..

Hermien, mijn collega van K&K, die vroeg of we een kaartje wilde maken voor haar jarige zoon BAS, hij wordt 18 jaar en in C tijd is dat natuurlijk niet fijn als je dit niet uitgebreid kan vieren..

Waar houdt hij van vroeg GerJanne al, als het maar vrolijk is, schreef ze.. Bij DCL vragen ze om te stempelen op achtergrond papier, dit is van de Action, 
ik stempelde in allerlei kleuren cirkels erop, en de 18 stempelde ik in turquoise met een zwarte cirkel erom heen...de tekst Hurray is van Karin Joan - 18 is een oudje van SU

Deze gaat maandag richting Weert..
Deze kaart kan nog net mee doen bij DCL#342

Tot zondag dan ben ik er weer.... 8 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je nieuwe baan goed bevalt! Je moet het toch maar afwachten altijd.
  De kaart voor de zoon van Hermien is supergaaf geworden, en vrolijk is het zeker! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ingrid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat de nieuwe baan goed bevalt. Supergave kaart zo hoor. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor je dat je nieuwe baan goed bevalt. Wel zwaar in de zorg. Mijn moeder begint mentaal achteruit te gaan en ik kan daar moeilijk mee omgaan. Ik zou niet geschikt zijn voor dat werk.
  Je hebt een mooi kaartje gemaakt in vrolijke kleuren voor de jarige.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te lezen dat je nieuwe baan je goed bevalt Ingrid. Je kaartje voor Bas is super gaaf die gaat hij zeker mooi vinden, heel erg bedankt.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke en stoere kaart! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi dit slimline stempelkaartje Ingrid..dat zal hij zeker waarderen in deze eenzame corona tijd voor de jeugd...
  en fijn dat je nieuwe baan je zo goed bevalt...maar pfft zoveel nachten achter elkaar werken, is wel heel zwaar zou ik denken...je bent dan helemaal uit je dagritme..
  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat de eerste week nachtdiensten goed gegaan is en je er al goed in komt. EN ook dat je niet meteen op een volle afdeling bent.
  Je kaart voor Bas is super leuk. Gaaf op dat papier stempelen! Heel goed idee. Bas gaat het vast erg leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart voor de 18-jarige ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.