Reminder challenge Knutsels en Kadootjes

 Hey hallo, 

Hoe gaat het met jullie ? 

Hier gaat alles goed, maar ik moet nog even landen, we hebben 12 november de sleutel gekregen van ons huis, en na twee weken hard werken, zijn we verhuisd..het voelde meteen heel goed om in ons appartement te zijn en heel fijn om weer in de stad te wonen...nu begint het gewone leventje weer en is het even weer terug naar de alledaagse dingen...ik heb van de week even gezeten om een kaartje te maken, maar kreeg het niet op tijd af..dus dat komt nog... 

Net voordat we de sleutel kregen van ons appartement, werd ik gebeld door een zorgonderneming, waar ik van de zomer al op gesprek was geweest, maar toen was afgewezen, omdat ik niet de nachten kon werken die open stonden, het ging namelijk maar om 9 uur per week...en die moest ik naast mijn huidige baan gaan werken..dus dat lukte niet..dat ze een nachtdienst baan hadden voor mij voor 16-24 uur, ik werk nu 33 uur, maar ik heb twee banen, ik ben het gesprek weer aan gegaan, en een lang verhaal kort houden, ze deden mij een aanbod van 28 uur nachtdienst, op loopafstand waar ik nu woon..

Ik was helemaal overdonderd, en nog moet dit landen, ik werk al 34 jaar bij dezelfde instelling, en ga nu per 1 maart dus over naar een andere zorginstelling - kleinschalig wonen, voor mensen met dementie. 

Dat alles maakt, dat alles even een plekje moet krijgen en het rustig moet worden in mijn hoofd en dan heb ik zeker ook weer tijd voor kaartjes maken...

De challenge van Knutsels en Kadootjes..

maak een kaart met sterren..

dat hoeft geen kerstkaart te zijn, mag van alles zijn, als we de sterren maar zien op je kaart.

Ik maakte het onderstaande kaartje, met de gelliplate... 


De boom is van Different Colors en de hertjes van Marianne Design.. 

Klik hier! om naar het blog te gaan van K&K, en wat mooi ik zag gisteren dat er al vijftig inzendingen waren, geweldig!!! jullie hebben nog twee weken de tijd om mee te doen..

Heb een fijne zondag..... Reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en dat bovenop een nieuwe woning! Logisch dat dat even moet landen Ingrid. Jij begint echt aan een HEEL NIEUW jaar. Leuk hoor.
  Je hebt een mooie reminder gemaakt en sterretjes genoeg hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje vind ik super! Maar wat leuk dat je een nieuwe baan hebt. Ik kan me voorstellen dat de keuze moeilijk is geweest. Na 34 jaar afscheid te moeten nemen van je oude ploegje.... Maar je gaat hier ook je draai vinden. Allemaal even laten bezinken en even genieten van je nieuwe stekkie. Ik ben blij dat je mijn kaartje mooi vond. Hier hebben we vanmiddag Sinterklaas gevierd en spelletjes gedaan. Samen gegeten en nu rust. Nu even bloggen en daarna op tijd naar bedje.
  Fijne avond nog, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Ingrid, wat een nieuws! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Wat bijzonder dat ze je een baan aanboden, precies wat je wilde. En dan ook nog zo dichtbij.
  Helemaal top!! Natuurlijk is het lastig om afscheid te nemen van collega's en cliënten, die je waarschijnlijk ook al lang kent. Maar eerst nog ruim 2 maanden de tijd om aan het idee te wennen, dat si dan wel weer fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jee, wat een onrust zeg, maar wat veel goeie berichten!!
  Ik kan me voorstellen dat je een beetje stuitert de laatste dagen😁.
  Nu eerst maar even proberen wat rust en ruimte terug te krijgen, dan komt de rest vanzelf wel weer.
  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en ook Gefeliciteerd met je nieuwe baan🥰
  Ik zou graag je nieuwe adres willen, ik mail je morgen even.
  Rustig adem blijven halen hoor, het komt allemaal weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.