Kerstkaart week 47

Whaaa terug van Brussel, en wat was het geweldig!. Dadelijk krijgen jullie nog een verslag te zien, van wat ik allemaal heb beleefd daar. 
Maar eerst gaan we naar ons wekelijkse kerstkaartje...Ik ben weer aan de slag gegaan met de embellished ornaments....dezelfde stempel als vorige week...maar dan nu toch weer een ander kerstkaartje, helemaal onderaan zie je wat ik allemaal heb gebruikt. Doe je deze week ook weer mee met je kerstkaart?


Bij SU-per challenge vragen ze het onderstaande kaartje te CASE-en...
dit kaartje doet mee bij SU-per challenge...#112

Bij Global Design Project vragen ze om een kerstkaart te maken. 

deze kaart doet mee bij: GDP#011

Tot zover mijn kaartjes. Dan nu een verslag je van Brussel.....
Zoals ik jullie al liet zien had ik swaps gemaakt. We waren op tijd in Brussel donderdag tegen de middag, na een paar keer rondjes gereden te hebben, in een drukke chaotische stad, was ons een ding duidelijk, brutaal zijn, gewoon net zo rijden als de rest, en zorgen dat je auto in de parkeergarage komt. Het hotel lag 700 mtr van Onstage af, dus dat was makkelijk te lopen....We konden nog niet inchecken in het hotel, dus maar even lunchen in de straat van het hotel,nadat we klaar waren met lunchen en ingecheckt hadden, gingen we snel op weg naar het conventiecentrum... Je zal het niet geloven maar doordat we het Brussel Square Meeting Centre niet konden vinden waren we bijna te laat!!!!! Wha, ik had de navigatie op de telefoon aangezet, en volgens het adres waren we er...maar niets van het gebouw te zien...bij de bibliotheek naar binnen, en bleek dat we goed zaten ,maar dat het square centre aan de andere kant van de binnentuin lag, bijna niet te zien, een groot glazen gebouw....
Marlieke en ik snel lopen, en om 2 min voor drie kwamen we binnen gelopen bij OnStage, we kregen nog snel een tas in ons handen geduwd, en toen naar binnen. Dus we hadden ook geen tijd meer om te swappen.....Een hele interessante meeting, tips, trucs om een nog betere demo te worden. En natuurlijk niet te vergeten, om nog meer inspiratie op te doen......De middag duurden tot 17.30 uur...De volgende dag zouden we de nieuwe catalogus en artikelen zien....wat krijgen we toch weer mooie produkten in de nieuwe catalogus...geweldig allemaal....dat was een hele dag genieten,samen ontmoeten, samen dingen doen....geweldig....'s Avonds gingen we met teammaatjes van Utopia uit eten, erg gezellig daar op de markt in Brussel...
Zaterdag nog een meeting gehad, met leuke tips  van andere demo's en toen waren drie dagen conventie al weer voorbij....Wat heb ik genoten, wat heb ik veel mensen ontmoet, wat heb ik veel leuke bruikbare tips gekregen....

Doordat we donderdag te laat waren niet kunnen swappen, vrijdag mijn swaps vergeten....En toen maar zaterdag met een paar mensen nog kunnen swappen. 

De meeste mensen waren zaterdag hun swaps al kwijt, dus niet kunnen ruilen, jammer, maar ik heb er nog genoeg gekregen, waar ik ook weer inspiratie uit kan halen...
Kijk maar mee, naar al dat moois....

Hierboven zie je vooral kerstversies..
En hieronder een leuk kadootje van mijn kamer genootje en teammaatje Marlieke...


Hieronder zie je een leuke sfeerimpressie...


Ik wens jullie een fijne donderdag......En bedankt voor het langs komen... 





Built for Free Using: My Stampin Blog

Reacties

  1. Erg leuke kerstkaart en wat een mooie swaps, jammer inderdaad dat je de jouwe de tweede dag vergeten was, maar je hebt er inderdaad erg mooie kunnen swappen !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingrid ! Heel mooi kaartje heb je gemaakt en de kaartjes die je hebt 'geswapt' zien er ook weer mooi uit ! Kan je zeker inspiratie uit halen :) Leuk dat je in Brussel was. Ik moet zeggen jij hebt al meer van onze hoofdstad gezien dan ik :) haha ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Een hele mooie kerst kaart zeg, vooral de kleuren ☺
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-kerst}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtige kaart in mooie frissen winterkleuren, top gedaan weer Ingrid!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi kaartje Ingrid. Zo te lezen heb je een paar leuke dagen gehad.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kerstkaartje! En de foto impressie van Brussel zegt genoeg, volgens mij super om mee te maken. En ach bijna te laat, volgens Eva komen alleen echte prinsessen altijd te laat. Dus wie weet zijn jullie stiekum wel prinses ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha ha Judith, kinderwijsheid, maar inderdaad we waren bijna te laat op het bal, iedereen zat al binnen, gelukkig werd er nog niet gesproken, maar dat scheelde niet veel. Het is inderdaad geweldig om eens mee te maken....Volgend jaar?

      Verwijderen
  7. Leuke kaart Ingrid ! Bedankt weer voor het meedoen bij SU-per !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kaartje voor deze donderdag is ook weer schitterend gemaakt Ingrid...en leuk dat jullie zo een leuk event hebben mogen meemaken....jammer dat je swapjes deels is mislukt...maar toch heb je nog mooie swapkaartjes met leuke ideetjes gescoord...

    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie, strakke kerstkaart! Prachtig is die aquatint, ook voor een kerstbal ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ingrid - I love the bold color of this ornament. Your project is beautiful! Thank you so much for playing along with this week's Christmas Theme challenge at the Global Design Project - I'm happy you did.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weer een mooie kaart !
    Begrijp dat je een geslaagd weekend had ! Leuk !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Your two tone card is just striking Ingrid! I love the clean and simple design. Thanks so much for playing at Global Design Project this week.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het plezier spat van je verhaal af, fijn dat je zo genoten hebt in Brussel. Gelukkig nog wel wat swaps kunnen ruilen. Je kerstkaart is weer gaaf geworden.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Such a lovely card and so much more Christmas inspiration. Thanks for sharing with Global Design Project.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je kaartje is super Ingrid en je beleving in Brussel ook als ik dat zo lees. Dat heb je toch maar weer mooi meegepikt!

    groetjes en een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.