zondag 1 november 2015

You Can Create It!

*Like je mijn Facebook pagina al? Daar kun je regelmatig iets winnen* 

Vandaag een nieuwe YCCI.
Ik heb geen foto gemaakt van het pakketje wat we deze keer hebben gekregen, maar onderaan zet ik alle produkt info....De houten into the woods embelishments zaten erbij, evenals het lint, en het papier.....Ik heb de mooie Acorny thank you set gebruikt, de eikeltjes passen zo goed bij de houten embelishments.


Ik had nog wat papier over, en van de restjes, en een beetje toevoeging van spulletjes van mezelf, heb ik er de onderstaande creaties mee gemaakt .....rechts is een kaartje en links is eigenlijk een soort houder waar een kaartje in past....  Bij Caro zie je deze keer wat iedereen met het pakket heeft gemaakt..... Tot zover mijn creaties....nu nog een paar huishoudelijk mededelingen en wat info......
Afgelopen week heb ik mijn zilveren hanger mogen ontvangen van Stampin'Up! ik heb de titel zilver mogen ontvangen, en ik wil ook via deze weg, alle mensen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt, dat zijn mij klanten, mijn workshoppers, zonder jullie deelname, zou ik dit nooit bereikt hebben. 
Verder wil ik jullie laten weten dat de workshop fotoboekje maken, nog een keer gaat plaats vinden op 9 november, kijk voor meer info op mijn workshop pagina in het tabblad. Dan volgt de produktinfo nog, en dan ben ik klaar voor vandaag, ik wens jullie een mooie zondag toe...geniet nog van het lekkere herfstweer..... 
Built for Free Using: My Stampin Blog

12 opmerkingen:

 1. hoi
  Je heb er een toppertje van gemaakt
  Hij is super mooi.
  grtjs lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch weer een herfstkaartje op jouw blog ;) Maar dat komt natuurlijk door de spulletjes uit de ycci-envelop. Gave kaart heb je ermee gemaakt. Papier en houten embellishments staan echt heel mooi bij de Acorny stempelset.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supermooie herfstkaartjes ! en een dikke proficiat !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie kaartjes en creaties heb je gemaalt ! Gefeliciteerd met je zilver !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je zilveren hanger !
  Het zijn super leuke herfstkaarten !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo Ingrid, wat gaaf! Gefeliciteerd met zilver!
  En je herfstcreaties zijn ook weer helemaal top!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaartjes, leuk hoe je alles gecombineerd hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ingrid,

  2 Prachtige kaartjes heb je gemaakt.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn jouw kaartjes gaaf geworden, mooie kleuren en die stempels met pons zijn zo mooi! En gefeliciteerd met je zilveren hanger, wat een prestatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend gaaf allemaal Ingrid!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een schitterend kaartje gemaakt met het pakketje Ingrid en ook leuk dat je met de restjes een envelopje erbij kon maken
  Gefelicteerd met je behaalde succes bij SU....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.