zondag 25 oktober 2015

Herfstweek#7 - reminder K&K...

Vandaag zitten we al weer op de helft van de challenge bij K&K, en wat een groot aantal deelnemers hebben we al weer die er mee doen. Je wordt er een beetje stil van....Maar het is ongelofelijk mooi dat dit gebeurd.....Je mag twee keer mee doen, dus heb je al een keer mee gedaan, maar heb je na het zien van de mooie voorbeelden van het team,nog meer inspiratie gekregen,dan, doe gerust nog een keer mee.....
Nu naar mijn kaartje...Ik heb deze keer de set Acorny thank you in de spotlights gezet. In eerste instantie had ik er niet zoveel mee, maar nu het herfst is, is het een hele leuke veelzijdige set....Het eerst kaartje hieronder maakte ik in herfsttinten, geel groen bruin en oranje, het werd een beterschap kaartje. 


Bij dit kaartje heb ik de achtergrond stempel Hardwood gebruikt wat natuurlijk perfect bij de herfst past...Het mooie papier Into The Woods, en het oranje papier is geembost met de Woodland embossing folder die ik eerder deze week al liet zien.... 


Bij de onderstaande kaart heb ik allemaal nootjes gestempeld en uitgeponst, want er zit een hele handig pons bij om de nootjes mooi uit het papier te krijgen....En heb ik er nog takjes bij gedaan, om het herfstgevoel wat meer weer te geven.....


Gaan jullie mee kijken wat mijn teammaatjes bij K&K allemaal gemaakt hebben. 
Dit was tevens de laatste dag van de thema week, ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren...Heb je vragen? Stel ze gerust.....
Volgende week zondag kom ik nog een keer terug met in de hoofdrol deze nootjes....
En dan zal snel ook weer een themaweek komen voor de kerst....
Ik wens jullie een fijne zondag, en wie weet tot later deze week....Built for Free Using: My Stampin Blog

11 opmerkingen:

 1. Ik heb deze acorny stempelset al heel vaak voorbij zien komen op creaties, het is een hele leuke.
  Je kaartjes zijn al drie heel mooi.
  Fijne zondag nog, groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je wordt er zo hebberig van als je al die mooie spulletjes voorbij ziet komen Ingrid, maar ja je kan nu eenmaal niet alles aanschaffen! De kaartjes die je ons vandaag laat zien zijn weer prachtig...je hebt in ieder geval inspiratie genoeg.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer prachtige kaartjes. Ik heb genoten van je herfstweek . Ik kreeg zin om van alles te maken maar ja de zorg van een ziek kindje gaat voor en vraagt veel energie . Ik kijk al uit naar je volgende post . Ik hoop nog mee te doen met k en k .
  Fijne zondag ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Drie prachtige herfstkaartjes Ingrid...ze zijn allemaal even mooi!
  Als ik wil reageren op je blog staat er steeds een wazig filmpje voor en kan ik haast niet zien waar ik moet reageren....hebben meer mensen hier last van?
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ter afsluiting nog een leuke set . . . Je hebt ons weer veel inspiratie gegeven Ingrid, nogmaals dank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eikeltjes, zo leuk! Geweldige herfstkaartjes zijn het. Die acorny- set is echt heel gaaf. Op het middelste kaartje heb je aan achtergrondstempel gebruikt. Dan kun je meedoen aan onze challenge bij Craftliners deze maand. Volgens mij heb je allemaal SU-materialen gebruikt, dan kun je helaas niet in de prijzen vallen. Of heb je misschien ergens nog een MFT'tje gebruikt ;)

  http://craftlinerschallenge.blogspot.nl/2015/10/challenge-19-achtergrond-stempel.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ellen, nee ik heb geen MFT produkten gebruikt, dank je wel voor de tip...Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
 7. Dat zijn weer schitterende herfstkaartjes Ingrid.... echte toppertjes ...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ingrid,
  je kaartjes zijn allemaal weer heel gaaf. Ik had er natuurlijk eentje gezien, maar de andere zijn ook top!
  Heel mooi.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer drie mooie herfstkaartjes, dit keer met de eikeltjes in de hoofdrol. Mijn favoriet is de eerste, zulke mooie kleuren.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.