woensdag 21 oktober 2015

Herfstweek#3


Vandaag in het kader van themaweek Herfstweek, laat ik jullie het derde kaartje zien. Een kaartje wat ook bij de herfst thuis hoor...Halloween. Op het einde van de maand is het weer zover, dan wordt Halloween gevierd in vooral Amerika. Ik heb er niet zoveel mee, maar toch vind ik de kleuren, en de magie van Halloween wel heel fascinerend.
Onze grote neef is op 31 oktober jarig, met Halloween, en laat hij dit nou ook nog geweldig vinden....dus tijd om eens een kaartje voor hem te maken in Halloweenstijl.... Het idee van het kaartje vond ik hier via Pinterest.


De basis is whisperwhite papier, daar heb ik eerst met een sponge dauber en gele inkt de eerste laag aangebracht. Daarna heb ik een cirkel uitgestanst van een post-it blaadje en dat op het papier geplakt, toen de tweede laag oranje aangebracht, en daarna de lagen paars.....De post-it verwijderd, en toen het geheel geembost met de Woodland Textured Embossing folder, daarna heb ik met een sponge dauber en bruine inkt, heel licht over de bomen gegaan, zodat ze ook zichtbaar worden.
De vogels zij met zwarte inkt gestempeld. De tekst is van een Nederlandse set van SU...
Zie ik je morgen weer, dan ga ik aan de slag met dezelfde embossing folder, maar dan geheel in kerststijl, zoals bij de donderdag hoort.
Tot morgen.......inspire-create & share.......Built for Free Using: My Stampin Blog


7 opmerkingen:

 1. Ik heb ook niets met Halloween. Maar de kleuren ervan zijn zeker heel gaaf. En jouw kaartje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk Ingrid.....prachtige kleurtjes ook!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan zeg ! Wat een toffe stempelset !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart Ingrid.
  Halloween doet mij weinig !
  Maar vandaag toch e.a. ingeslagen voor de kids die hier ieder jaar
  langskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je drie prachtige herfstkaartjes gemaakt en allemaal zo verschillend. Die voor je grote neef is wel heel mooi met die kleuren.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ingrid,
  prachtig kaartje in herfstkleuren of Halloween kleuren. Prachtige embossingfolder en de maan die zo door de bomen schijnt..
  Ben benieuwd naar je kerstvariant.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Heb je vragen ? Stel ze gerust, je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Hartelijke groet, Ingrid.