Party

Gisteren had ik een SU-party bij mijn nicht. Omdat ze volgende week 50 wordt, had ik een tasje gemaakt met wat leuke dingetjes erin. Ik had een doosje gemaakt met rittersport chocolade, maar daar helaas geen foto van gemaakt, ook had ik er nog een tegoedbon in gedaan van Ingrid's scrapfrutsels te besteden aan SU produkten.
Het onderstaande kadootje heb ik ingepakt en versierd met SU- spulletjes, ze kreeg een stempelset uit de SAB-folder. 
Ik versierden een flesje Hugo, met een label, en schreef achterop het lekkere recept, als je Hugo op een zomerse dag wil drinken. Lekker met ijsklontjes een schijfje citroen en munt......
Ik deed alles in een leuk versierd tasje. 

Voor de gasten op de party had ik ook wat leuks een potlood in een cellofaan verpakt want met dit potlood kun je hele leuke dingen doen. 
Zie dit onderstaande kaartje, ik maakte de achtergrond met het gummetje op het potlood. Naar een idee van Inge

We gingen ook lekker aan de slag met de threatbag thinlits, ik maakte verschillende zakjes, met het papier uit de lijn van Birthday Bash Speciality Designer Series Paper. En deze kon men versieren. 

Verder nog een kaartje gemaakt met de Hello You thinlits. 
Wil je ook eens gezellige verjaardagsparty houden met je vriendinnen en kenissen, laat het me weten. Ik kom bij je thuis, en zorg dat de jarige heerlijk verwend wordt, met leuke spulletjes. Jullie zijn gezellig bezig. Je gasten kunnen van tevoren ook je wensenlijstje doorgeven zodat je tijdens de party al kadootjes mag uit pakken die op jouw wensenlijstje staan! Hoe gaaf is dat? 
Ik ga dinsdag weer bestellen geef je wensen door voor 10.00 en ik bestel mee, heb je de mooie Weekly Deals al gezien? Fijn weekend, heerlijk genieten van het zonnetje. 







Reacties

  1. Wat een creativiteit! Wauw, met die cadeautjes was ik ook ontzettend blij geweest ;-) ik vind persoonlijk het kaartje on het zakje het leukst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Evy, bedankt voor je reactie, als je het kaartje in het zakje leuk vindt, kun je misschien binnenkort aansluiten op een van mijn workshops, daar gaat dit papier en ook dit zakje terug komen. Houd mijn FB pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Zie sidebar. Groetjes, Ingrid.

      Verwijderen
  2. Het was inderdaad een hele leuke, gezellige avond! Ik was de gelukkige die nu al deze mooie kadootjes mocht ontvangen!
    Maar vooral hebben we 2 mooie kaarten gemaakt. Heel verrassende kaarten zelfs. Ingrid, dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jaaaaa, zo'n party bij mij thuis lijkt me geweldig!!! Ben alleen bang dat je dat vast niet gaat verzorgen....hihihi. Maar wie weet kom ik nog wel eens naar Nederland en daar een workshop bij je volgen, want je spulletjes zijn weer helemaal te gek!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel moois te bewonderen hier vandaag....Leuke dingen heb je gemaakt....supers.
    Fijn weekend, xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet er dat allemaal gezellig en leuk uit, super hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gezellig zo'n verjaardagsparty het ziet er allemaal mooi uit

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gaaf cadeau is dat, een tas met mooie spulletjes en samen met je vriendinnen knutselen, leuk.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ingrid,
    wat heb je dit weer prachtig gedaan zeg! Zo leuk dat alles dan qua kleur zo mooi bij elkaar past. je bent er maar druk mee geweest!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ingrid,

    Wauw wat mooi allemaal. En zo mooie,frisse kleuren. Super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Ingrid,
    Wat een moois zie ik allemaal voorbij komen op je blog....kijk ik even een paar dagen niet.....en zie wat ik allemaal heb gemist!
    Ik had niet eens gereageerd op je kerstkaartje zag ik.....schaam.....schaam! Jij hebt ook met goud gewerkt....toch wel mooi he dat goud....ik was er nooit zo voor....maar als je het met de juiste dingen combineert is het wel te doen vind ik.

    Groetjes en een fijne zondag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke cadeautjes. Erg leuk gedaan.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gezellige cadeautjes allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Over creatief gesproken.... Dit ziet er wel allemaal super leuk uit zeg. Het laatste kaartje vind ik echt helemaal geweldig. Kom maar eens op het idee om op zo'n manier een ijsje te maken.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.