You Can Create It!

Vandaag 1 april hebben jullie al leuke grappige dingetjes mee gemaakt vandaag.
Ik weet bij ons op de het werk zijn ze er toch wel fanatiek in, ik heb nachtdienst, dus je hoort vaker dan van de avonddienst, als je daar en daar komt moet je even opletten, want dan hebben ze van alles klaar staan om de vroege dienst te verassen, vaker zijn die nog half in de slaap, omdat toch nog ver voor 7.00 uur is als ze beginnen. Vanmorgen zijn er ook weer een aantal heerlijk verrast door hun collega's van de avonddienst. Ach het blijft toch altijd grappig.
1 April betekent ook You Can Create It! altijd op de eerste van de maand.
En ik moet je bekennen het pakket wat ik thuis kreeg gestuurd, was niet gemakkelijk. Ik zie in heel veel dingen een uitdaging, maar dit vond ik toch erg lastig.
Er zaten wat glitter palletjes bij, een knoop, effen papiertjes, een stukje mika.
Vooral het effen papier was voor mij toch een struikelblok. Toch maar aan de slag met het onderstaande resultaat.

 
Het bruine papiertje, baked brown Sugar als basis, daarop heb ik op het lichtgroen Pistacho Pudding papier, en een mask en structuur pasta, stippen gemaakt. Een raampje van Crisp Cantaloupe, dit zat ook in het pakket, en dit met een stukje shaker frame verhoogd opgeplakt en de window sheet ervoor gedaan. Zodat je het schudeffect krijgt. De sequins heb ik erin gedaan en het knoopje in het midden erop. De stempel is van de SAB periode.
Ik ben benieuwd wat iedereen er mee gemaakt heeft en of men het ook zo moeilijk vond als ik.
 

Reacties

 1. Haha, nee, (nog) niet in de maling genomen... (-;
  Leuke kaart, Ingrid, gaaf met de structuur pasta! Geweldig om te zien hoeveel verschillende projecten met dit pakketje zijn gemaakt.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ook een hele uitdaging! Maar leuk om te doen. Ben nog geen grapjes tegengekomen. Ben op mijn hoede......
  Fijne dag, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben rustig thuis vandaag, dus nog niets gemerkt van flauwe (of leuke) grappen. Best lastig hè, om een kaartje te moeten maken met materialen die je niet zelf hebt uitgezocht. Aan de andere kant is dat ook wel weer een uitdaging. Vind dat je er iets moois van gemaakt hebt. Door met een mask en structuurpasta te werken heb je als het ware zelf designpapier gemaakt. Slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ingrid,
  nou, vandaag nog geen grap meegemaakt. Nu maar hopen dat Peter echt gereserveerd heeft bij het restaurant waar we zo heen gaan! Je doet me opeens schrikken....
  Je kaartje is erg leuk! Best moeilijk denk ik.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk kaartje Ingrid! Ja, ik vond het ook moeilijk, maar ik had niet door dat je zelf ook nog zelf papier mag toevoegen...ik heb het mezelf dus keimoeilijk gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje Ingrid en ook jij heb het heel mooi opgelost om die witte cirkeltjes er met pasta op te maken...ook het venstertje is een heel leuk detail...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een creatieve oplossing en het ziet er nog leuk uit ook. Klasse.. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks dat het misschien een lastig pakket was voor jou, heb je er echt iets leuks van gemaakt!! Slim én leuk om het achtergrond papier te bewerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die stippen maken het tot een heel vrolijk geheel, leuk met het frame er zo op Ingrid! Fijne Pasen gewenst! Groetjes, Ira
  ♥Ira’s Crea Corner♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Ingrid,
  Leuk om jou creatie te zien van you can create it. Ik vind hem erg leuk geworden.....maar.....ik herken het ook wel wat je schrijft hoor.....jeetje...deze maand was het echt een uitdaging....ik heb heel lang zitten denken wat ik er nou mee moest....zo lastig! Wel grappig om te zien dat jij ook de decorative masks hebt gebruikt. Zelf heb ik die ook gebruikt, maar dan die met de sterretjes.

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.