zaterdag 31 januari 2015

Kadootjes......

De tijd van kadoootjes is aangebroken....! De mooiste tijd van jet jaar wordt wel eens gezegd, alhoewel ik vind dat je iedere dag moet vieren......
In ieder geval ga ik een kado pakket weg geven, wat daar in zal zitten is nog een verassing, maar het zal voor iedere creatieveling zeker de moeite waard zijn. 
Ik heb het een tijd geleden al gezegd, dat ik wat weg te geven heb, mijn blog bestond 30 november twee jaar, reden om dit te vieren, want het brengt me zoveel mooie momenten als ik al die reacties steeds lees. 
Op 6 oktober ging ik het SU avontuur aan, en zonder hulp van mijn UP Miranda, zou ik het nu nog niet aan gedurfd hebben. 
Ik ben sinds september thuis workshops gaan geven en wat een geweldig iets is dat, mensen enthausiast maken voor je hobby, ze werden heel druk bezocht, en de reacties waren zeer positief. 
Wat het komend jaar gaat brengen weten we niet, maar met de workshops en SU zal ik me zeker niet gaan vervelen, dus alle reden voor de kadootjes. 


Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? 
- wordt volger van mijn blog, plaats deze foto in je sidebar met een link naar mijn blog, en laat een reactie hieronder achter zodat ik kan zien dat je mee wilt doen met de prijs. 
- ben je al volger? Dan plaats je de foto ook in de sidebar, met de link, en laat je ook hieronder een reactie achter. 
- op mijn facebook pagina gaat deze actie ook beginnen dus als je twee keer kans op de prijs wilt maken like-deel je dit bericht op de facebookpagina, en laat je ook daar een reactie achter. Zie sidebar naar de link op Facebook
- wil je op de hoogte blijven van aale nieuwtjes van Stampin'Up! Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, sidebar van mijn blog. 
- ik plan dit bericht tot eind januari, ik maak geen getallen bekend, maar al vind ik het aantal volgers en likes prima ga ik het pakket verloten. 
- voor de duidelijkheid er is een prijs hier op mijn blog en een prijs op facebook, dus twee paketten. 

Rest mij nog jullie allemaal hele fijne dagen toe te wensen, en alle goeds voor een nieuw jaar 2015, met heel veel creativiteit en inspiratie. 
Lieve groet, Ingrid 

25 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een candy weggeeft, Ingrid. Ik waag graag een gokje, dank je wel!!!
  Je logo staat al in mijn sidebar...;-)
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ingrid, jij sluit het jaar wel heel leuk af voor je volgers. Ik heb me pas sinds kort aangesloten in de rij maar weet zeker dat we het komend jaar regelmatig bij elkaar op bezoek komen, want bloggen is leuk, zeker omdat we samen in het DT zitten van 52 weeks...
  Ik wil wel een kansje wagen voor je candy!
  Fijne Feestdagen en een goed 2015,
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, volgen doe ik je al, en een candy is altijd tof!
  Fijne feestdagen voor jou en je gezin, gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier waag ik een gokje Ingrid. Heel veel succes en bedankt alvast voor de leuke candy!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit met aan bij Monique...2x een kans dat laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik doe mee. Fijne feestdagen!
  Groetjes, Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ingrid,
  Ik volg je dus al bijna vanaf het begin Ingrid ook mijn blog bestaat bijna 2 jaar en wat is het leuk hè! Natuurlijk doe ik ook graag mee met deze kans, ik ga je linken hoor! Hele fijne feestdagen en weer een heel mooi en creatief Nieuwjaar!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is geweldig dat je een cadeautje weg gaat geven Ingrid...ook ik waag daar heel graag een kansje op en doe heel graag mee....
  volgen doe ik je al lang....
  en ik zet dadelijk de candy in mijn sidebar met een link naar jouw prachtige blog...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super dat je kadootjes gaat weggeven Ingrid, daar ben ik altijd wel voor te porren dus ik ga een gokje wagen!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik bloos helemaal. Wat lief dat je dat zegt. Maar zoveel heb ik nog niet gedaan..... Tijd om in het nieuwe jaar weer eens af te spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een candy, wat leuk! Volger ben ik al, dus ik ga nu even het fotootje op m'n sidebar zetten :) Hele gezellige dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te horen dat je zoveel succes met je workshops hebt Ingrid! Dat geeft weer heerlijk energie om in het nieuwe jaar met volle vaart door te gaan! Ik wens je hele fijne feestdagen toe en dank je wel voor de kans om candy te winnen, wie vindt dat nou niet leuk? Heb het in m'n sidebar geplaatst hoor en geliked op FB! Groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Uit ervaring weet ik hoe gaaf jouw candy's zijn. Daarom doe ik niet mee met de verloting en wens de andere deelnemers veel succes.
  Nog bedankt voor je leuke kaart, groet, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Ingrid, wat leuk zeg dat je nu ook weer en candy weggeeft.
  Ik ben heel benieuwd hoe het je allemaal zal bevallen als SU demonstratrice. En of het veel tijd en energie kost.
  Ik doe graag mee en ga ok even langs op je FB pagina!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi Ingrid. Natuurlijk wil ik graag meedoen aan je candy. 2 jaar een blog is best een lange tijd. Maar ik had al va 2008 een reisblog en dat heb ik naderhand gecombineerd met dit blog. Ik volg je al langer en zal ook best al wel volger zijn. Succes en ik hoop op veel candyliefhebsters. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Ingrid,

  Op de eerste plaats wens ik je e prachtig 2015 toe met heel veel knutselplezier....en veel succes met je SU demonstraties.
  Wat ontzettend gaaf dat je een candy weggeeft!
  En natuurlijk doe ik heel graag mee....spannend!
  Ik heb net je candy in mijn sitebar gezet.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Twee jaar alweer een blog. Gefeliciteerd en ik waag graag een kansje! Succes met je SU verkoop! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Cadeautjes, ik ben er dol op! Altijd weer een verrassing wat er in zit :) Ik wens je ook een mooi en creatief nieuw jaar toe en ik wil je bedanken voor alle leuke en lieve reacties die je op mijn blog hebt achtergelaten in het afgelopen jaar! Groetjes, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk, een verrassing. Ik wil graag meedoen.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat SUper leuk Ingrid, daar doe ik graag aan mee!! Heb laatst een SU-dame uit de stadi ontmoet en ga binnenkort een workshop doen, ben heel benieuwd!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk dat je een kado pakket gaat weggeven ik doe graag mee
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey leuk kadopakket , veel succes met alles.
  Ik doe ook mee en zet dit in mijn sidebar nu even .

  Liefs van Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo Ingrid! Ik ken je nog maar pas via 52 weeks en ben nu net op jouw blog terecht gekomen. Ik heb hier al direct inspiratie op kunnen doen. Super al die mooie creaties van jou. Ben uiteraard je volger geworden en waarom niet... misschien win ik wel een kadootje waarmee ik weer nieuwe dingen kan uitproberen :) Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Weer een leuk idee van je Ingrid en nog bedankt voor de catalogus !

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jou logo ga ik zo plaatsen, ik doe graag mee. Het logo staat al een tijdje op het bureaublad. De tijd glipt me gewoon door de vingers heen. :) groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.