Winters kaartje

Ik ben afgelopen twee dagen druk bezig geweest om het huis te versieren in kerst sfeer. Ik heb al een paar jaar geen boom gezet, ik versier verder wel het hele huis, met hoekjes, kransen en stukjes, dus er is kerstsfeer genoeg, maar nu wou Lieke toch heel graag een kerstboom, we hebben een kunstboom, maar die stond eerder altijd in een hoek waar nu de hond ligt, en ik vind het zielig, vooral omdat Teuntje heel slechtziend is, haar kussen daar weg te halen en er de boom neer te zetten, dus gisteren maar snel een klein echt boompje gehaald, waar ook Teuntje makkelijk langs kan lopen naar haar plekje toe, allemaal tevreden. Ik moet zeggen ik vind deze tijd van het jaar ook wel heel gezellig, overal zie je nu hoe mensen hun tuin versieren, lampjes en lichtjes in huis, het heeft wel iets.
Nu over naar het kaartje van vandaag, het is een herinnering aan de challenge die nog loopt bij Knutsels en Kadootjes, en jullie moeten een winters kaartje maken aan de hand van de schets, weten jullie het nog? Eerst zien jullie mijn kaartje en dan de schets gemaakt door GerJanne. 
De basis is Bazzil cardstock, deze zat in de nieuwe kit van Oma Dee van december, een geweldig mooie kit in, wat ik vind, hele mooi kleuren, koel blauwe tinten met groen en rood. Het DP is van Echo Park- Keepin Cozy, de ijsster in het midden is van MD, en de kleine ijssterretjes is een ponsje, daarop glittersteentjes van de action.  

Doen jullie nog mee met deze uitdaging? Je hebt nog even de tijd, als het goed is heeft Monique vandaag ook een kaartje geplaatst, jullie vinden het hier
Ik wens jullie nog een fijne zondag toe. 

Reacties

heel eg geslaagd werkje ! mooi gedaan !
grtjs,martina
x
Monique zei…
Mooie kaart Ingrid. Mijn kaart komt eraan. Ben net wakker..Zwaar weekend....pffff
Groetjes, Monique
Heel mooi gedaan, Ingrid.

grtjs
Claudia
Marfien zei…
Mooi kaartje in deze kleuren, maakt het geheel een beetje chique, moet nog veel decembergroetjes maken, misschien worden het nog wel nieuwjaarsgroeten, heb ik de hele maand januari nog de tijd :-)
Hoi Ingrid ,
Ja deze tijd heeft altijd wel wat hè! en je wil het toch ook een beetje sfeervol maken. Dit jaar pak ik niet zo uit als anders..wel de kerstboom en wat gezellige kerststukjes, want dat kan ik toch niet laten, hihi. Maar mijn oudste zoon krijgt 23 dec. de sleutel van zijn eerste nieuwe huis...de laatste die uitvliegt, dus zullen we hem natuurlijk ook helpen, en zal de kerst iets anders gaan verlopen, maar ook weer leuk voor hem natuurlijk! En de challenge van Knutsel en Kadootjes daarvan ligt de schets al op mijn knutsel tafel, maar we hebben nog even en ik doe mijn best, hihi. Jouw voorbeeld is prachtig, en het omgevouwen hoekje daar gaat het om hè! Fijne zondag verder en lieve groetjes van Gerie
Fijne zondag
Sabine zei…
Leuk kaartje heb je gemaakt. Liefs sabine
corryskaart zei…
hoi ingrid
toch hartstikke leuk dat je een boompje hebt geplaatst,voor mij zelf is het dit jaar geen boom want mijn man wilde dat niet:-((maar ik mis het gewoon dus volgend jaar staat ie er zeker weer,haha je kaart is erg mooi geworden met die leuke sketch!
groetjes,corry
Ans Gilbert zei…
Hoi Ingrid,
Je kaartje ziet er prachtig uit,mooie kleuren, leuke ster en de sketch van GerJanne is ook leuk, liefs Ans
Mary zei…
Leuke kaart weer met de schets van gerjanne! De kleurtjes vind ik prachtig!
Haha, jij plaatst dit jaar weer eens een boom.....ik heb die van ons dit jaar niet geplaatst...mijn ouders komen morgen voor 10 dagen, en met zijn achten in de huiskamer en ook nog een kertboom erbij is iets te veel van het goede. Ik heb Rudie een kerstboom van pallethout laten maken, deze versiert en aan de muur gehangen....verder nog wat andere kerstversiersels in huis zodat je toch een echt kerstgevoel krijgt.
Fijne zondag nog, groetjes Mary
Berlinde zei…
Heel mooie kaart Ingrid, prachtig papier is dit, perfect voor een winters kaartje!
Lieve groetjes, Berlinde
Judith zei…
Mooie kaart! Ik zag al op de sneak peek dat Miranda en Inge voor de kit een prachtige papierlijn hebben gekozen.
Ik vind jouw kaart echt geslaagd, leuk!
Anita Meijer zei…
Heb het hier afgelopen dinsdag ook versierd en zit er altijd weer tegenop om al die spullen weer van zolder te halen maar als het dan eenmaal klaar is, kan ik er ook wel weer heel erg van genieten. Fijn dat jij ook klaar bent. Je kaart is prachtig Ingrid.
Liefs van Anita
Nelleke zei…
Superleuk kaartje weer. Ja het is ook een gezellige en drukke tijd. Groetjes, Nelleke
GerJanne zei…
Ha Ingrid, ja het is een leuke kaart geworden. Zag hem al bij Monique.
Mooie kleuren heb je gebruikt.
Groetjes,
GerJanne
Marjan zei…
Heel gaaf is je kaart! De ster komt erg mooi uit in het frame en de kleuren vind ik prachtig. Geniet van de gezellige kerstsfeer inje huis!
Wat ontzettend lief dat je aan Teuntje dacht. En een prachtige kaart is dat zeg.
Sylvia zei…
Prachtige kaart.

Groetjes Sylvia
Diny zei…
Wat een leuke kaart Ingrid....mooi met het mintgroen erbij.
Wat een gezellige tijd is het toch he......ik ben ook al bezig geweest alles in huis gezellig te maken.
Vandaag het laatste kerststuk gemaakt......kerst kan nu beginnen!

groetjes Diny
Mariken zei…
Prachtig kaartje is dit, mooi van kleur!
Groetjes Mariken.
Unknown zei…
Wat snoezig, dit winterse kaartje Ingrid, mooi hoor met die snowflake erop! En meid, wat heb je een énige header gemaakt! Vind 'm super!! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner