zaterdag 14 september 2013

Romantisch

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben geen romantisch type, dit vindt je ook niet terug in mijn kaarten. Ik ben wel helemaal gek van brocante, en dan mag er ook best een kantje aan zitten dat vind ik dan wel weer heel mooi, in mijn kleding stijl vindt je het ook niet terug. Dus een romantische kaart, daar heb ik het idee van dat ik toch een beetje uit een comfort zone moet stappen.
Ik heb romantisch papier gepakt van Glitz, en het heet pretty in pink - het plaatje is volgens mij van Maja Design, en vond ik wel heel geschikt want op de achtergrond zitten ook muzieknoten papier, verder bloemetjes, kreukellintje en kantjes, en glittersteentjes. Ik wou de kaart eerst niet plaatsen maar na een nachtje slapen doe ik het toch maar, ik twijfel omdat dit niet heel dicht bij mijn normale manier van kaarten maken ligt. 

Fijne zaterdag, en gezellig dat je hier was. 

10 opmerkingen:

 1. ik herken volledig je verhaal, heb er ook zo niks mee, doe het dan ook niet, want weet niet goed wat en hoe.
  toch een geslaagd kaartje heb jehier ! mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je hem toch plaatst! Juist leuk om te experimenteren met een andere stijl en dit ook te delen met je volgers. Ook al is het buiten je comfortzone, ik vind hem mooi hoor! Roz-wit-bruin is een prachtige combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid,
  Ik vind je kaartje supermooi, het papier en plaatje zijn prachtig bij elkaar,mooie bloementoef,echt helemaal top..groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ondanks dat je geen romantisch type bent, heb je dit er toch erg goed vanaf gebracht, want je mooie kaart is echt wel romantisch! Prachtige kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je kaartje super Ingrid, wat een plaatje heb je gemaakt, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke kaart hoor, mooie kleuren en voor vele doeleinden geschikt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ingrid,
  ik vind het juiste erg leuk dat je deze kaart wel laat zien. Juist omdat het heel anders is dan anders. En nu je het schrijft denk ik: zou dat het zijn waarom ik Vintage zo moeilijk vindt? Ik ben ook geen type die kantjes en strikjes en zo op kleding geweldig vindt. Mmmmm.... daar moet ik eens over nadenken.
  Ik vind je kaart juist leuk. Romantisch, maar niet té!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ingrid,

  dit is echt heel erg mooi;romantisch met een klein stoer effect.
  Maar ik herken het, heeeeel erg moeilijk, ook voor mij.
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ingrid,
  Toch is het een mooie, romantische kaart geworden! Is je goed afgegaan om buiten te 'comfort-zone' te werken! Leuk dat je mee doet in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ontzettend mooi Ingrid!!

  Erg leuk dat je meedoet met onze HobbyVision Challenge! Ik wens je veel succes.

  Liefs Jenine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.