zaterdag 10 augustus 2013

A touch of gold

Wat een sjieke titel heb ik vandaag, vinden jullie ook niet?
Ik vind het met  recht een uitdaging om met goud te werken, ik doe het nooit, en ik denk vele met mij niet, maar eens leuk om juist wel eens te doen. 
Dit is het plaatje: 
Uit het plaatje blijkt wel dat zwart en goud een hele mooi combi is, samen met beige achtige tint.
Nu nog nadenken over een kaart. De kleuren staan vast dat moet de  combi worden van het bovenstaande, op Pinterest vond ik de schets, het grove idee. 
Ik vind de vormpjes wel erg leuk, doen me aan de jaren '70 denken. Ik laat het randje weg, en dan komt de kaart. Ik heb nog goud kleurige Sequins liggen, deze plak ik er nog op,als finishing touch. 


Verder wil ik jullie nog hartelijk danken voor de leuke reacties op mijn vorige post. En ik wil Barb welkom heten als volger, leuk dat je hier terecht bent gekomen.
Fijne dag allemaal. 

8 opmerkingen:

 1. Wat gaaf gemaakt met een moodbord!!!

  gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaart prachtig! Strak en een erg leuke uitwerking van die schets! Mooie naturellen waar de subtiele glimmertjes prachtig bij staan. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid
  Prachtig gedaan met dat goud.en inderdaad dat goud pak je eigenlijk nooit .
  maar het staat wel heel erg mooi .
  Fijn weekend
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt!! Lekker strak, leuk vlakverdeling!

  Fijn weekend,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid,

  Leuke schets en je kaartje is geweldig.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze vormen blijf ik mooi vinden, en de kleurencombi ook, vandaar de inspiratiefoto. De kleuren waren niet verplicht hoor, maar meer om duidelijk aan te geven dat het een "touch" is en niet helemaal goud...Neemt niet weg dat de combi super is, en je kaart mooi strak is uitgevoerd. Tof dat je de uitdaging bent aangegaan, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk kaartje, mooie sequins ook, helemaal hip! En inderdaad is goud mooi in combinatie met zwart! Leuk dat je met ons meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig Ingrid, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.