vrijdag 28 augustus 2020

kaartje voor jubileum - en nieuwtjes


*For Englisch visitors, please use Google translate, you can find it in the sidebar on my blog*


 Hey hallo, 


Welkom bij een nieuwe blogpost, 

na een lange tijd afwezigheid, ben ik er weer, de kaartjes voor 52 WTC en voor Knutsels & Kadootjes, gingen gewoon door, maar de rest stond even stil....

De reden was, de verkoop van ons huis, met daarbij behorende rommel die opgeruimd moest worden, de vakantie tijd, = veel werken...ik heb twee banen binnen dezelfde stichting, en je merkt dus ook dat er aan twee kanten aan je getrokken wordt als er mensen uitvallen...maar ik blijf wel bewaken over mijn eigen rust..maar die is wel beperkt, dus knutselen komt dan wel te vervallen...

Daarbij komt dat ik mijn hobbyruimte heb opgeruimd voor de verkoop van ons huis, en daar een soort kantoorruimte van heb gemaakt, al mijn hobbyspullen staan op zolder, met daarbij wel een tafel en stoel, dus ik kan daar wel gaan zitten, maar dat doe je minder makkelijk dan dat je beneden bent. 

Ik kreeg een paar opdrachten..van een collega, dus ik ben aan de slag gegaan..deze kaart maakte ik voor een collega...die 12 1/2 jaar in dienst is op 1 september.. de andere kaartjes volgen later


Ik heb de kaart gemaakt volgens de onderstaande schets..
Klik op de afbeelding om naar het blog te gaan van Paper Players..
Deze kaart doet mee; #PP505
Verder heb ik nog nieuwtjes te melden; 

 • ons huis is verkocht, het voorlopig koopcontract is getekend
 • ik heb gesolliciteerd op een baan als nachtdienst bij dementerende ouderen, die wonen in een kleinschalige woonvorm - dit ipv mijn flexcontract - niet ipv mijn nachtdienstbaan, die blijft
 • ik ga per 30 september stoppen als SU demo, na 5 jaar bijna 6 jaar demo te zijn geweest is het nu tijd voor iets anders..ik ben meer gaan werken, en er komen vast wel weer andere dingen op mijn pad, het is een mooie tijd geweest....

Sinds lange tijd ben ik het weekend vrij, zometeen nog een avonddienst, en dan om 20.00 uur even het hele weekend niets moeten, maar heerlijk genieten..
Ik wens jullie ook een mooi weekend toe.. 


6 opmerkingen:

 1. It sounds as if you've been very busy, so glad you were able to find some stamping time! This is very organic, I love it! Thanks for playing with my sketch at the Players this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfff er staan je een hoop dingen te gebeuren Ingrid, verhuizen, andere job is niet niks. Pas goed op jezelf. Veel succes, maar vooral veel plezier met je nieuwe creatieve avontuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Busy lady, for sure! Good luck in your next adventure - and hope you'll stay crafty! :) Love your card for this week's challenge! The mix of DSPs and that fussy cut flower are great! Thanks for sharing your project with us this week at The Paper Player! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZO Ingrid! Van j huis wist ik natuurlijk, maar niet van je sollicitatie en dat je gaat stoppen met SU. Veel veranderingen. Hopelijk krijg je de functie, is wel zo rustig alleen nachtdiensten. Ik ben heel benieuwd. Je kaart is erg leuk met die vlakverdeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke sketch!
  Dankzij jou linkje ben ik volger geworden van het blog.
  Je maakte een mooie, stoere kaart.
  Gefeliciteerd met het verkopen van jullie huis, wat een spannende tijd.
  Komt al het andere ook nog bij, nieuwe baan, uitkijken naar een andere uitdaging voor je hobby, extra spannend voor jullie dus.
  Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een spannende dingen allemaal Ingrid, héél véél succes en plezier in je nieuwe huis én baan! Mijn nicht doet precies hetzelfde, 1 week op en 1 week af en dát bevalt haar uitstekend!
  Je kaart én die van vandaag vind ik Super!!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.