zaterdag 4 juli 2015

Case IT !

Case-en is eigenlijk iets van een kaart die je te zien krijgt gebruiken, dat kunnen de kleuren zijn, maar ook de stempels die op een kaart gebruikt worden, als is de kaart die je moet casen nog maar te herkennen. Bij SU-per challenge hebben ze deze leuke uitdaging weer. 
Case de onderstaande kaart. 


Het was voor mij een uitdaging om dit te casen, alleen als het al gaat om de kleuren, ik gebruik eigenlijk nooit zwart op een kaart, deze kleur is te hard en te overheersend vind ik. Dus toch de uitdaging aan gegaan en het onderstaande kaartje gemaakt, met de stempelset Awesomeley Artistic. 

Ik heb de bloemen zelfs ingekleurd met markers, een beetje op een nonchalante wijze want een kleurder ben ik dus echt niet. Alles is met de hand uitgeknipt, ondanks dat ik uit mijn comfortzone moest stappen ben ik tevreden over het kaartje....
Deze kaart doet mee bij: SU-per challenge #95 - CASE It!Built for Free Using: My Stampin Blog

8 opmerkingen:


 1. Wat een leuke techniek, mooie kaart ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent prima uit je comfortzone gestapt Ingrid....ik vind je kaar prachtig! Ik wist niet dat dat bestond....case-en....weer wat bijgeleerd!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is erg mooi geworden !
  Comfort zone of niet, hij is heel goed !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een knappe kaart heb je gemaakt Ingrid! De originele is heel goed te herkennen en toch is het een heel andere kaart.
  Ik heb nog iets liggen dat mislukt is en nu ik de kaart zie die ge-case-d moet worden, kan ik het misschien gebruiken...
  En slippers dragen in de zorg, ik heb nu sandalen aan en dat scheel iets, maar ik kan me wel voorstellen dat men zegt het liever niet te doen, ter bescherming van jezelf. Ik heb een collega die altijd op slippers loopt, wel leer, dus het zal wel beschermen aan de bovenkant van haar voeten.
  In het ziekenhuis dragen veel collega's van die Crocks, viel me op.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi je kaart Ingrid...prachtig gecased...mooie kleuren ook....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart heb je gemaakt! Bedankt voor het meedoen bij Super Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk gedaan. Bedankt voor t meedoen met de SUperchallenges!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.