Teamdag Knutsels & Kadootjes


Ik ben weer terug van weg geweest, afgelopen week waren we even uitwaaien in Zeeland, en ik moet je vertellen dat we heerlijk weer hebben gehad. Genieten was dat. 
Daarom heb ik het plaatsen van de kaartjes van ons DT-team van Knutsels & Kadootjes gemist, want na zondag avond thuis te zijn gekomen van een geweldig team dag, ben ik maandagochtend vertrokken naar Zeeland, en laat ik nou net een dochter thuis hebben zitten die geen zin had om nog even foto's te maken van mijn kaartjes. Deze hebben jullie nog tegoed. 

We kregen van iedereen een envelop, en moesten daar mee aan de slag gaan, met het materiaal wat in de envelop zat. Degene die de envelop gevuld had mocht zijn eigen kaart dus nog niet laten zien, en zo moest je aan de slag, het is de bedoeling dat je er verder geen aanvullingen bij gebruikt, een hele uitdaging dus. . De onderstaande envelop was van GerJanne, we hebben er twee kerstkaartjes mee gemaakt. 
Sorry voor de kwaliteit van de foto's. Maar hier zat ik nog in mijn comfortzone, de kaartjes van GerJanne waren voor mijn niet moeilijk om er wat mee te maken. 

Vandaag laten we allemaal de onderstaande kaart zien, deze envelop kwam van Hermien

Het is een romantische kaart geworden, hier moet ik al een beetje uit mijn comfortzone stappen, maar nog altijd goed te doen voor mij. Het plaatje vind ik geweldig, het kantje ligt mij ook heel goed, en ook het papier daar kan ik me goed in vinden. Een hele leuk dag is het geweest, wil je de foto's en het verslag lezen, kijk dan hier
Voor nog meer inspiratie en uitwerkingen van deze kaar, kun je kijken bij: 
Het is wat Monique ook in haar verslag schrijft, het team van K&K, is een team met heel veel verschillende stijlen, en dat maakt het voor mensen ook heel herkenbaar om mee te doen, want welke je stijl je ook hebt, er zit er zeker iemand in het team die ook jouw stijl heeft. Tot op dit moment hebben al veel mensen mee gedaan met de Bingo challenge, en we zijn pas een week geleden gestart, je hebt dus nog drie weken om mee te doen, dat gaat zeker heel veel deelnemers op leveren. 
Doe jij ook al mee? Ik wens je nog een fijne zondag toe. 

Reacties

Irene zei…
Fijn dat je zeo genoten hebt op de Teamdag en in Zeeland, goed voor een mens! Ook al zijn je foto's ronduit miserabel, je hebt wel heel leuke kaarten gemaakt Ingrid!!!

xx Irene
Renate zei…
Aan alle foto's te zien was het een zeer geslaagde dag.
En aan jullie kaartjes zien ook. Jullie hebben hard moeten werken om al deze pracht en praal op een middag klaar te krijgen.
Heerlijk hé, zo'n puber in huis? ;o)
-xies- Renate.
Wil Frutsel zei…
Prachtig Ingrid, heel mooi gemaakt!!! jammer dat de foto's niet helemaal scherp zijn, dan was het nog mooier om te zien denk ik!!
xx Wilma
Susie Wusie zei…
Hai Ingrid,
Wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt! En inderdaad erg gaaf om dit te doen als DT Team!! Jullie zijn goed bezig!!!

Groetjes Suus
Hermien zei…
Fijn dat jullie genoten hebben in Zeeland Ingrid, ook de kaartjes die jij gemaakt hebt zien er prachtig uit!

Groetjes hermien
Rosina zei…
Je kaartjes van de teamdag zijn erg leuk Ingrid, en het moet wel een hele geslaagde dag geweest zijn met zo een creatief gezelschap...
Ook fijn dat jullie in zeeland genoten hebben.....de accu weer helemaal opgeladen....

Groetjes Rosina
Monique zei…
Weer je accu opgeladen? Ben je nog bij Antoinette geweest? Ik denk dat ik in de zomer daar maar eens een paar dagen voor uit ga trekken. Je kaartjes zien er goed uit hoor ondanks de kwaliteit van de foto's. Ik ga de boel opruimen en lekker op tijd naar bed. Half 8 morgenvroeg brengt Geert ons naar Assen en zet ons op de trein naar Amsterdam. Gaan we daar de boel onveilig maken, Laura en ik.
Lieve groetjes Monique
Nelleke zei…
Wazig of niet je foto's geven het wel weer hoor. Jullie hebben leuke dingen gemaakt en gezellig bovendien. Nog nagenieten van je vakantie. Groetjes, Nelleke
Angelique zei…
Leuke kaartjes heb je ervan gemaakt. En je kunt in alles aflezen dat jullie een geweldig leuke dag hebben gehad. Fijn dat je in Zeeland weer een beetje op adem bent gekomen.
groetjes Angelique
Prachtige kaarten Ingrid. En weer heerlijk uitgewaaid in Zeeland, altijd leuk!
Groetjes Anita