vrijdag 13 juni 2014

Verjaardag

Vandaag heb ik een kaartje voor jullie die is ontstaan uit een bijzondere opdracht. Dutch Card Lovers bestaat nl. 5 jaar. Gefeliciteerd voor het team!! Wat een tijd, en ik doe nog niet zo heel lang mee, maar van het begin af aan dat ik mijn blog had vond ik het wel leuk om met hen mee te doen, en heb dat ook regelmatig gedaan.
Ze hebben nu een hele leuk uitdaging, op het blog van DCL vindt je een sneak peak van de kaarten die het team en de gastdesigner gemaakt hebben, en je moet gaan bloghoppen om de opdracht van deze keer te gaan vinden. Iedere designer heeft nl. een aantal onderdelen waar je uit kan kiezen. Leuk, maar hoe verder ik kwam met hoppen, hoe meer ik wel zoiets had, van moet dit er ook nog bij. Uiteindelijk heb ik een idee gekregen, wat ik ook nog in mijn stijl kon uitvoeren. 


Het papier is van SU - I am Me. En ook de bloemen en de vlinder zijn van SU - gestempelt met rose en grijze inkt. De vlinder op een stuk cardstock gestempelt en geembost, en daarna verhit met de heat tool. Het zelfde is gedaan met de tekst deze is ook geembost .  De vlinder heeft plakpareltjes gekregen, en de bloemen hebben polka dots. 
 Ik heb gebruik gemaakt van de volgende opdrachten: 
Nelleke: congratulations
Rosalien: kleurenpallet 2
Margot: heat embossing
Anja: schets 3 
Marjan: plakparels
Deze kaart doet mee bij: DCL- ch#212 - 5 jaar
Ik kijk weer uit naar jullie reacties. Geniet nog van deze mooie zomerse dag. Paul is vandaag jarig dus hebben we een klein beetje feest. Het feest komt eind deze maand nog. En ik ben benieuwd wat we vanavond met voetbal gaan doen. Normaal kijk ik niet naar voetbal, maar dit is toch wel bijzonder!.