Jarig

Hallo lieve volgers, vandaag weer een kaartje gemaakt aan de hand van een schets, want zodra deze ergens verschijnen ben ik er als de kippen bij hi hi, veel te leuk om er kaartjes mee te maken Afgelopen week viel de kit van februari van Oma Dee op de deurmat, en deze had weer een hele leuke inhoud, deze keer zat er onder andere een blokje in met allerlei verschillende dessins, overal maar eentje van, met als thema valentijn, er komen velletjes voor met hartjes, maar ik vind dat je het blokje ook zeker voor andere doeleinden kan gebruiken. Ik ben gisteren aan de slag gegaan met kaartjes te maken voor de jarigen van februari en maart, ik kan ze maar al beter hebben liggen, want tegenwoordig moet je op tijd posten, om te zorgen dat ze een kaartje krijgen als ze jarig zijn. 
Hieronder zie je de schets die Marjan heeft gemaakt voor DCL 

Hieronder zie je mijn uitwerking. Een kaart voor mijn nichtje die deze maand 12 jaar wordt, lekker vrolijk met een tikkeltje stoer. Het papier van American Crafts cut&paste paperpad. 


Ik was bezig met de eerste laag dessinpapier, en daarop nog een tweede laag, wat nu ligt gekleurd is, je kan dan nog een derde laag aan brengen, of je kan ook een soort raamwerkje maken, ik wou dus gaan voor drie lagen. De derde laag de kleinste rechthoek in het midden wou ik als een tag maken, ook rechthoekig van vorm en iets speelser, de tag kwam er dus rechtop staand, maar zo paste de cijfers er niet op, en het werd rommelig, voor kinderen vind ik een kaart met de leeftijd erg leuk, dus nu de tag maar een kwartslag gedraaid zodat de cijfers wel passen, verder nog fishtails gemaakt, en bovenop de fishtail een button geplakt ook uit de kit, van doodlebug, verder nog een tapeje voor een wat stoerder effect. 
De drie bolletjes op de schets zijn nu de cijfers en de button.
Ik hoop dat jullie mijn uitleg nog kunnen volgen, nu weten jullie waarom de kaart zo is geworden 
Deze kaart doet mee bij: DCL-challenge#203
Ik wens jullie nog een fijne dag toe en gezellig dat je er was, morgen weer een CAS kaartje aan de hand van een kleurenpallet, ook voor een jarig nichtje. Tot morgen 

Reacties

Erica ♥ zei…
Dat is een leuke en vrolijke kaart, heel mooi ☺

Een heel fijn weekend met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}
Miranda V zei…
Wat een leuke, vrolijke tienerkaart! Met cijfers er op is altijd leuk. En je hebt helemaal gelijk over onze hobby, het is mooi dat er met een klein gebaar iets moois kunnen doen voor een ander.
Ellen zei…
De kit is gaaf, hè?! En de schets van DCL ook. Goed idee om beide te combineren en er dit vrolijke kaartje mee te maken.
groetjes, Ellen
Marjan zei…
Oh wat leuk dat de schets gemaakt hebt. Het is een heel feestelijke kaart met dit papier. Vind die cijfers echt heel gaaf! Dank je wel voor het meedoen met DCL.
Ja,ja,ja dit is helemaal jouw ding hè een schets, hihi. En als ik je verhaal lees, dan geef jij er toch een eigen draai aan en ik hou me altijd veel te krampachtig vast aan een schets....maar jij bent er een kei in en je hebt een mooi verjaardags kaartje van gemaakt!!
Fijn weekend Ingrid en lieve groetjes van Gerie
corryskaart zei…
hoi ingrid
vind het superknap dat je volgens schets kan werken want dat is wat ik niet kan,haha dus geniet ik meer van jou geweldig mooie kaarten, een erg fleurige kaart!
groetjes corry
Unknown zei…
Heel erg leuk verjaardagskaartje! Helemaal goed voor een 12-jarige zou ik zeggen! Beetje stoer en lekker vrolijk! Tóp!
Ans Gilbert zei…
Hoi Ingrid,
Zo'n sketch is ook echt niks voor mij, dan wil ik er ook 3 bollen of zo op hebben en dat hoeft natuurlijk niet, maar jouw uitvoering is weer schitterend, prachtig papier ook, liefs Ans
Marcella zei…
Hoi Ingrid
Ook weer zo,n leuke sketch Prachtige kaart heb je er weer mee gemaakt .
Mooie papiertjes ook .
Fijn weekend
Groetjes Marcella
Evy G zei…
Nou ik kan de schets er helemaal in terugvinden ;-)
Het designpapier vind ik ook prachtig, net als de bolletjes-tag en de cijfers.
Heel leuk gedaan!
Karin zei…
Mooi, vrolijk kaartje! Knappe uitwerking van de sketch. Ik vind een kaartje volgens een sketch maken, helemaal niet gemakkelijk, ik neem de sketch te letterlijk, maar jij hebt het perfect gedaan!
Groetjes, Karin
Anita Meijer zei…
Hij is weer supermooi je kaart Ingrid, top.
Liefs van Anita
GerJanne zei…
Ha Ingrid,
wat een leuke lieve stoere kaart voor je nichtje. Helemaal leuk met die bolletjes allemaal. Jij kan dat ect heel god met sketches werken en er je eigen draai aangeven. Zoals Ans het hierboven beschrijft is voor mij heel herkenbaar. Is een mooie uitdaging voor me om er eens anders naar te keien en dat kan ik bij jou leren.....
Liefs,
GerJanne
anja curvers zei…
Ja leuk hoor vrolijk kaartje met die leuke kit. Bedankt voor je deelname aan DCL.
Margot zei…
gaaf kaartje Ingrid! bedankt voor het meedoen met de dcl!
Super gedaan, die cijfers zijn echt de blikvanger, super leuk. Bedankt voor het meedoen met de DC:. :)
Angèle zei…
Echt gezellig voor degene om deze mooie kaart in de bus te vinden!
Dank dat je meedoet bij DCL.