Borduren

Ik kom nog uit een tijd dat we op school hebben geleerd om te borduren. Van thuis uit zijn wij ook wel redelijk creatief aan gelegd, mijn zus heeft hele merklappen en schilderijtjes geborduurd, en ik heb in ieder geval ooit een merklap gemaakt in een moderne versie. Van mijn zus heb ik al het DMC borduurgaren gekregen omdat zij er niets meer mee deed, en dat gooi je natuurlijk niet weg!! Ik borduur nooit meer maar toen ik deze week de challenge van cards&scrap voorbij zag komen, met als uitdaging borduren, had ik wel zoiets ik moet er mee aan de slag. De hele week gedacht, en gepakt maar toch weer weg gelegd, gisteren tijdens de tour de France kijken, ben ik gaan borduren, in de kleuren van het papier wat ik wou gebruiken, en ik wou het een beetje speels houden. Uiteindelijk toch gelukt, het papier is Bowties van Basic Grey, verder simpel gelaten zodat het borduurwerkje, en toch een hele tijd werk wat erin gaat zitten, op zou vallen. De letters komen uit het boek van Eline's huis. Wat touw, koopje en glittersteentjes maken het af.
Deze kaart doet mee met: Cards&scrap challengeblog uitdaging#175- borduur iets op je kaart
Een fijne zonnige dag gewenst. 


Reacties

  1. Leuk die letters geborduurd. Ik heb van vroeger ook allerlei patroontjes die ik op deze manier zou kunnen gebruiken. Is toch weer anders borduren dan op papier...wordt ook mooier, vind ik.
    De combi borduren en strak vind ik erg mooi! Want verder is het best een strak kaartje!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingrid

    Ik heb vroeger ook heel veel geborduurd hele lappen hier en daar hangt ook nog wat wat ingelijst is .en eigenlijk is het heel leuk ,maar er is zoooooo veel leuk om te maken .Erg leuk gedaan zo de letters geborduurd .
    Een prachtige kaart heb je er mee gemaakt .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ingrid,
    Hij is weer super goed gelukt hoor! Erg leuk en lekker vrolijke kleurtjes.
    Fijne dag!
    Groetjes eline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo kan het ook borduren. Met een super resultaat! Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dit superleuk gedaan Ingrid, ik vind het er prachtig uitzien, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart Ingrid. Het combineren van een borduurwerkje op je kaart is zo erg leuk gecombineerd!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk idee om het zo in een 'lijstje' te verwerken. Lekker speels inderdaad, de versprongen letters. Dat past wel bij het gezellige papier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Erg leuk kaartje Ingrid, mooi met de geborduurde letters, geeft een heel leuk effect!
    Ik heb ooit ook nog veel geborduurd, en zou het soms wel terug willen doen, maar de dag telt niet genoeg uren om alles te kunnen doen ;-) Zo op een kaartje moet ik misschien ook eens proberen.
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat een supermooi kaartje, ik vind hem helemaal geweldig, en je hebt er weer een bjoetie van gemaakt!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ingrid,

    Leuk geborduurd. Supermooi.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk! Mag ik toegeven dat ik nog nooit geborduurd heb...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja ik stam ook nog uit de tijd van handwerken op school met lessen in borduren, ach zo zie je maar weer komt altijd van pas. Het is een hele mooie kaart geworden!

    groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het een heel mooi kaartje!! Erg mooi geborduurd! Vrolijke kleurtjes ook,leuk! Gezellig dat je meedoet bij Cards&Scrap deze week!
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Schitterend kaartje! en wat leuk dat je volger bent geworden van ons blog! neem snel een kijkje we geven een prachtige candy weg!
    lieve groetjes, het ZieZo Design Team

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb borduren niet meer op school geleerd, maar wel van mijn moeder die het heel veel gedaan heeft. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om te doen, maar het duurt zooo lang (tenminste bij mij, haha) voordat zo'n heel project klaar is. Kaartjes zijn iets sneller... Deze combi van kaarten maken en borduren vind ik echt heel gaaf, leuk om niet op het papier te borduren, maar de kruissteek op stof te combineren met een kaart. Door de vrolijke kleurtjes blijft ie lekker vlot!
    Bedankt dat je volger werd, ben ook volger bij jou! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hi Ingrid, allereerst dank voor je gezellige bezoekje, altijd leuk om te horen/lezen!
    Wat een gaaf borduurkaartje heb je gemaakt, ik weet uit ervaring (ja ja, ik heb het ook jaaaaaaaaaaaaaren gedaan) hoeveel tijd erin kan gaan zitten, maar het effect is altijd super! Hier zal de ontvanger blij mee zijn! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.