Cas kaart

Allereerst wil ik Aletta welkom heten als volger van mijn blog, heel leuk dat je me hebt gevonden Aletta. Gisteren zag ik dat ik de challenge - holiday, heb gewonnen bij Crazy for Cas, erg leuk!!! Gemaakt met het papier uit de kit van Oma Dee, en vooral ook omdat ik nog niet zo lang bezig ben met CAS kaarten maken, jippie.
Ik heb deze keer een kaartje gemaakt volgens een schets van Seize the Sketch #2, de opdracht is om embossing te gebruiken, kan nat en droog, ik ben voor de droge variant gegaan. Eerst als basis wit cardstock, een stukje cardstock geëmbost in een soort ruitje, wiebertjes folder, daarna bewerkt met witte inkt en een sponsje, en daarna nog met distress inkt, jeans blauw en tea dye, ook de randen bewerkt, daarna begon het papiertje pas te lijken op de dessinpapier. Het dessinpapier is van de kit van Augustus bij OmaDee, het knoopje en touwtje komen ook uit de kit.
Eerst gaan jullie mijn uitwerking zien en dan de sketch. 










Ik wens jullie nog een fijne zondag toe, 


Reacties

  1. Leuk dat je zo aan het experimenteren bent met een andere stijl. Hoe gaaf is het dan dat je er meteen een prijs mee wint, gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingrid, ik ben al langere tijd niet echt aktief in blogland....en zie dat ik heel wat moois van je heb gemist!!! Jeetje wat heb je een mooie kaarten gemaakt in de afgelopen tijd, je baby kaartjes zijn geweldig!! Ook dit kaartje in een geheel andere stijl is erg leuk!
    Leuk ook dat je met je kaartjes in de prijzen valt, gefeliciteerd!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart en gefeliciteerd met je prijs. Dat is altijd leuk.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je meteen een prijs te pakken hebt met dit mooie kaartje! Ik vind de kleurencombi heel mooi en het strikje schattig, gefeliciteerd!

    Groetjes, Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Nathalie, bedankt voor je leuke reactie, maar het kaartje waar ik mee gewonnen heb is niet dit kaartje, is de CAS kaart van zondag 4 augustus, maakt niet uit, ik vind het al heel leuk dat je een berichtje plaatst. Fijne zondag, groetjes Ingrid

      Verwijderen
  5. Hoi Ingrid,

    Prachtige kaart. Zo zie je maar de CAS ook super mooi kan zijn. Geweldig kaart.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig CAS-kaartje Ingrid, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heel erg mooi CAS kaartje hoor. leuk dat je weer meedoet bij CFC.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.