Kerstkaart week 7 - challenges

Vandaag een langere blogpost, omdat ik jullie nog naast mijn kerstkaart een paar andere kaarten wil laten zien. Ik had me helemaal vergist in de kerstkaart, ik dacht dat vandaag de challenge al begon bij 52 WTC, maar het bleek dat ik een week te vroeg was...Dus nog snel even een ander kaartje gemaakt......Heb ik wel de kaart voor de challenge al klaar voor volgende week...
Ik heb kerstballen uit het papier Home for Christmas geknipt, en dat verhoogd opgeplakt aan een gouden draadje, zodat het net lijkt of ze ophangen. Verder heb ik het achtergrond papier Season of Cheer gebruikt....Als basis de kleuren Mossy Meadow en Hello Honey, de tekst is een Nederlandse stempelset van Stampin'Up!

Ik kan jullie geen produktinfo meer laten zien, het is niet meer gratis en om er voor te betalen vind ik een beetje ver gaan. Volgende keer maar foto's maken van de producten zodat jullie een beetje een idee krijgen. Gaan jullie even een kijkje op het blog 52 WTC nemen ? Om te kijken wat mijn DT-maatjes laten zien aan kerstkaarten vandaag, of doe gezellig met ons mee vandaag.....

Dit bovenstaande kaartje heb ik gemaakt aan de hand van een schets van Retro sketches, met de set Botanical garden, de bloemen stempels met dies zijn perfect om allerlei mooie bloemen te maken, en dat komt dan weer terug in het papier Botanical Garden Series Paper....De stempel is een Hostess set, Happy Birthday Everyone..
Hieronder zie je de schets....

Deze kaart doet mee bij: 


Ook bij DCL#248 hebben ze een schets, ze zijn al met de 248e challenge bezig, wat een tijd zeg. Ik maakte er een beetje een vrije draai aan aan de schets, maar nog steeds herkenbaar als je goed kijkt. 
Ik maakte een kaartje voor de broer van Paul, hij wordt volgende week 60 jaar, en dat verdiend een kaartje natuurlijk...Ideaal bij zo'n persoonlijk kaartje om de set Numbers of Years te gebruiken, verder heb ik gebruik gemaakt van de mooie mannen set Going Places, de embossing folder die ik heb gebruikt is Word Traveler, en past precies bij het thema van het papier en de stempel... 
Hieronder zie je de schets...

Deze kaart doet mee bij: DCL#248
Zo dit was het weer voor deze keer, doen jullie al mee met de actie op mijn facebook pagina?? 
Kijk hier! Zondag hoop ik Sarah te zien, en daarom het ik een leuke actie op Facebook...Doe je al mee? Like mijn pagina, en bij 350 likes gaat er een leuke stempelset naar iemand toe...En jij kan dat zomaar zijn....
Fijne dag.....Liefs Ingrid. 


Reacties

  1. Zo, jij hebt veel om te laten zien! Leuk is je kerstkaart met de hangende ballen. Door je vergissing heb je het volgende week lekker makkelijk, toch?! Ook wel eens fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi trio...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaartjes Ingrid, ook het liftkaartje ziet er super uit, heel mooi gedaan weer!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er allemaal weer leuk uit Ingrid.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een schitterend Kerstkaartje met die mooie kerstballetjes Ingrid, maar ook je andere kaartje zijn prachtig...wat ben jij lekker ijverig bezig....Druk weekendje in aantocht??

    groetjes Rosina
    DT 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi allemaal Ingrid....ik vind vooral het kaartje met 60 erop super!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een gezellig rijtje laat je weer zien, en weer heel verschillend, het is hier weer K weer (néééé niet dat maar knutsel weer)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie creaties, Ingrid. En ja.. betalen voor de info over producten... snap dat je dat niet doet.
    Een vrije interpretatie van de schets voor DCL, maar dat vinden we leuk en ik herken hem nog steeds! Mooi kaartje! Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke kaartjes Ingrid, raar betalen voor de info, dat is toch alleen maar reclame!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele leuke kaart Ingrid ! Mooi op die gele achtergrond! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Serieus betalen voor productinfo? Dat snap ik niet, het nodigt uit tot kopen toch? Je kaartjes zijn erg leuk! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kaartjes hoor gaaf gedaan. Bedankt voor je deelname aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hoi
    superleuke en toffe creatie
    grtjs lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige kerstkaart Ingrid en ik
    wens je een gezellig weekendje toe .
    Gefeliciteerd hoor xx
    Groet van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi SARAH...Van harte Gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag! De leeftijd
    doet geen zeer en er veranderd ook niets, haha En ouder worden we toch wel, dat
    houden we niet tegen!! Ik hoop dat je een hele leuke speciale verjaardag hebt!!
    Je kaartjes zijn allemaal weer Supers!!!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuk weekend hebt gehad. Wat heb je weer drie leuke kaartjes gemaakt. Wat gek dat je voor info zou moeten betalen, zou ik ook niet doen.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.