Kerstkaarten nieuwe seasonal catalogus

Afgelopen week mochten wij als demo's gaan pre ordenen uit de nieuwe seasonal catalogus, het is een waar feestje kan ik je vertellen. Vooral als je fan bent van kerst, herfst en halloween.
Mijn oog is vooral gevallen voor kerst, ik heb er heel veel mee met kerst......dus daar wat spullen voor aan geschaft, kijk maar met me mee!
Wil je voortaan ook met 20% korting alles kopen, en ook zo vroeg bestellen als wij doen? Wordt dan ook demo, dat scheelt een hoop. Bestel samen met je vriendinnen of plan workshops...Wil je instappen als demo, laat me dat dan weten, ik help je verder.

Dit zijn de spullen die ik gekocht heb, zie je die paperclipjes met die rendier hoofdjes of die houten sterren, en ook heel veel leuke stempels in kerstsfeer, ook het papier is heel grappig het zijn rendiertjes a la Bambi in de jaren '70, so cute.....
Ook heeft het kerstpapier hele grappige kerstmannetjes.


Ik ging afgelopen weekend een gisteren aan de slag met de leuke spulletjes, en maakte alvast een paar kaarten als voorbeeld. Kijk je mee...? 







De nieuwe catalogus zie je in mijn sidebar staan, wil je deze ook ontvangen? Stuur me dan een mailtje. 
Wil je deze nieuwe producten ook uit proberen? Vanaf 1 september zijn ze te bestellen, 

Ik hou op 3-4 september een make&take bij mij thuis in Herten, wil je deze producten eens uitproberen voor je ze besteld dat kan, kom gerust langs. Ik woon vlakbij Roermond niet ver van de Belgische grens....Dus woon je in België kom gezellig langs neem gerust een vriendin mee. 
Beide dagen is een make & take om 14.00 uur en om 19.30 uur. 
Ik kijk er naar uit jullie te mogen begroeten.....
Je ontvangt de Seasonal Catalogus, en bestel je voor een bedrag vanaf €30,00 dan is de Make & Take gratis......Voor de make & take vraag ik een bedrag van €5,00 dat is inclusief koffie/thee en wat lekkers en je maakt een kaart naar keuze..... 
Tot ziens.......

Hopelijk hebben jullie ook genoten van de kerstkaarten bloggers, ik zeker wel....ik wens jullie een fijne dag en bedankt voor het langs komen.........




Reacties

  1. Ik vind je kaartjes supermooi! Wat een gave spullen heb je gekocht. Het knapste vind ik dat jij blijkbaar al ziet wat je kunt maken met de mallen en de stempels, want ik moet echt diep nadenken als ik stempels zie. Wat kan ik ermee en hoe etc. Dat gaat jou makkelijk af.
    De Bambi is echt geweldig!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat smaakt naar meer . Tof ! Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De hertjes zijn echt te schattig, je hebt al mooie kaartjes met de nieuwe spulletjes gemaakt.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh jij hebt niet gepre-orderd Ingrid, jij hebt gewoon gehamsterd! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave nieuwe spullen!! Je kan lekker weer een poos vooruit.
    Mooie kaarten ook. Ik ben weg van die lieve Bambi's.

    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zijn een 6-tal schitterend kaartjes Ingrid ...het zijn stuk voor stuk toppertjes...leuk gedaan met die nieuwe spulletjes...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige serie is het weer Ingrid, we komen graag langs voor een make&take.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.