maandag 29 juni 2015

Schoenen en een kaart......

*STAMPIN'UP! bestellen op 1 juli 10.00 uur* 
Afgelopen weekend was ik met Paul in een schoenenwinkel en zag ik de onderstaande schoenen staan, in de opruiming. Vorig jaar was ik daar ook in die winkel en was ik heel lang aan het twijfelen of ik schoenen met de print zou kopen........niet gedaan......dit jaar dus zag ik ze weer en was er meteen weg van. Helaas mijn maat niet meer, toch maar een maat groter geprobeerd omdat ik eigenlijk een halve maat heb, en wat was mijn geluk ze paste precies. Dus helemaal happy naar huis...heerlijk makkelijke schoenen, ideaal voor mijn werk, waar ik geluidloos en heel wat meters af moet leggen 's nachts.... Wat heeft dat te maken met het kaartje van vandaag? Heel veel.....Stampin'Up! heeft een hele mooie papierlijn uitgebracht... Hij heet GO WILD! en staat boordevol dierenprints...helemaal een lijn wat in mijn straatje paste, en dit was dus ook een van de eerste dingen die ik kocht uit de nieuwe catalogus. Het papier wat erbij past is Tip Top Taupe, Whisper White en Basic Black. Ik combineerde het met het zachte en frisse Pool Party. 

Bij Dutch Card lovers hebben ze een nieuwe uitdaging. Negative space card, je moet een vorm uitsnijden en daar weer een papiertje achter plakken. 
Kijk hier voor uitdaging #239 bij DCL, daar doet deze kaart aan mee. 
Wil je ook graag dit papier in je bezit hebben?  Dat kan, ik bestel woensdag weer. Is zo'n blokje je teveel, dat kan ook, ik maak papier paketten, ook met effen papier, geheel naar jouw wens. 
Laat het me maar weten...... 

Built for Free Using: My Stampin Blog