Méditerranée - 3

Vandaag deel drie van de serie kaartjes. Ik heb deze keer gekozen voor een andere kleur op deze kaart, maar nog altijd met hele zonnige zuidelijke sferen.
 
De houtnerf op het papier blijft terug komen bij dit thema. Ik heb een filmstrip gemaakt met visjes, gestempeld in de kleuren van de het papier. De pijl en de ster zijn weer uit spijkerstof gestanst.
 
Dit kaartje is gemaakt met papier in het zee-strandthema van Maja Design. De basis is weer hout, het label bevat ook teksten van vakantie, weer enz.
Het is weer erg leuk om deze kaartjes te maken, en het verveelt nog steeds niet, zo erg hou ik er van. Dus morgen komt gewoon weer een andere kaart met dit thema, en een hele grote uitzondering is dat ik ook morgen mijn kerstkaart post. Dus twee blogberichten voor EEN keer!.



Reacties

  1. Mooie vrolijke kaartjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze blijven leuk en vervelen nog niet. Ben benieuwd of kerst ook in jeans kan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Morgen geen kerstsfeer in jeans Marfien, maar wel een kaart met een heel verassend ander matriaal, wat je ook niet vaak voorbij ziet komen! Je ziet het morgen! tot dan.............

      Verwijderen
  3. Jeminee actieveling...je schud ze gewoon uit je mouw lijkt wel, hihi. Bij mij ligt het een beetje op een lager pitje, ben ook zo graag buiten met het mooie weer! Het zijn weer enige kaartjes en de bovenste heeft wel super mooie kleurtjes! GAAF weer!
    Lieve groetjes van Gerie en tot morgen ben benieuwd?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf Ingrid! Errug leuk, die filmstrip met de visjes. De kleurtjes weer zo lekker vrolijk op de eerste. De tweede voor de jarige mag er ook weer zijn, lekker stoer met de ster, de pijl en het leuke kleurenpalet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ingrid,

    Wat een leuke frisse kaarten heb je gemaakt.

    Liefs Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Ingrid,
    wat een ijver zeg, alweer 2 kaarten klaar, ik vind de 2de prachtig van kleur en ben heel benieuwd naar je kerstkaart, de mijne is nog in staat van wording..liefs Ans xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze is ook weer prachtig Ingrid, super leuk gemaakt weer!!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Ingrid,
    deze is ook weer zo leuk! Je bent echt goed op dreef. Knap hoor. Bij mij lukt het op het moment ook erg goed. Superdruk nog even en dan starten met meer uren in de zorg. Ik heb vandaag ook de kerstkaart gemaakt en plaats hem vanavond nog, anders kan ik hem morgen niet linken. Ben erg benieuwd naar jouw kerstkaart. Als ik je antwoord aan Marfien lees, maak je me gewoon nieuwsgierig. Heeft Lieke al bijna vakantie? En gaan jullie nog weg of wordt het Rundumhause? ;-)
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ookal weer zo leuk, Ingrid.
    Het is een hele leuke serie bijelkaar.

    Groetjes,
    Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig weer Ingrid, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Ingrid, jij bent flink op stoom! Ze zien er allemaal weer schitterend uit. Ik moet nog een reminderkaart maken maar wacht op stansjes. Maar bij jou vliegt het zo je handen uit. Vandaag heb ik mezelf een freubeldagje beloofd. Dus wie weet wat er uit mijn handen komt.
    Fijne dag, liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je bent lekker op dreef meid. Je hebt er weer een paar fantastisch leuke kaartjes van gemaakt. Keep up the good work.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik krijg spontaan zin in bbq van de kleuren in het eerste kaartje. Geen idee waarom. 2 leuke kaartjes weer en ondanks het zon-strand thema 2 heel verschillende sferen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.