Verjaardag

Vandaag heb ik een kaartje voor jullie die is ontstaan uit een bijzondere opdracht. Dutch Card Lovers bestaat nl. 5 jaar. Gefeliciteerd voor het team!! Wat een tijd, en ik doe nog niet zo heel lang mee, maar van het begin af aan dat ik mijn blog had vond ik het wel leuk om met hen mee te doen, en heb dat ook regelmatig gedaan.
Ze hebben nu een hele leuk uitdaging, op het blog van DCL vindt je een sneak peak van de kaarten die het team en de gastdesigner gemaakt hebben, en je moet gaan bloghoppen om de opdracht van deze keer te gaan vinden. Iedere designer heeft nl. een aantal onderdelen waar je uit kan kiezen. Leuk, maar hoe verder ik kwam met hoppen, hoe meer ik wel zoiets had, van moet dit er ook nog bij. Uiteindelijk heb ik een idee gekregen, wat ik ook nog in mijn stijl kon uitvoeren. 


Het papier is van SU - I am Me. En ook de bloemen en de vlinder zijn van SU - gestempelt met rose en grijze inkt. De vlinder op een stuk cardstock gestempelt en geembost, en daarna verhit met de heat tool. Het zelfde is gedaan met de tekst deze is ook geembost .  De vlinder heeft plakpareltjes gekregen, en de bloemen hebben polka dots. 
 Ik heb gebruik gemaakt van de volgende opdrachten: 
Nelleke: congratulations
Rosalien: kleurenpallet 2
Margot: heat embossing
Anja: schets 3 
Marjan: plakparels
Deze kaart doet mee bij: DCL- ch#212 - 5 jaar
Ik kijk weer uit naar jullie reacties. Geniet nog van deze mooie zomerse dag. Paul is vandaag jarig dus hebben we een klein beetje feest. Het feest komt eind deze maand nog. En ik ben benieuwd wat we vanavond met voetbal gaan doen. Normaal kijk ik niet naar voetbal, maar dit is toch wel bijzonder!. 





Reacties

  1. Een super leuke kaart Ingrid, SCHITTEREND samengesteld ...ik heb hem ook op mijn to doo lijstje staan....hopelijk vind ik er ook een beetje tijd bij.....

    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor! Helemaal een kaart in jou stijl en gaaf! Bedankt voor het meedoen met de DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed gedaan, je hebt je aan alle vijf de keuzes gehouden. Met als resultaat een heel mooi en fleurig kaartje! Gefeliciteerd met Paul en veel plezier met voetbal kijken. Ik kijk ook nooit, maar zit er wel naast en werp af en toe een blik ;)
    Dank je wel voor het meedoen met DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi kaartje!!! Leuke kleurcombi ook.
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb de challenge van DCL ook voorbij zien komen, zeker een hele leuke. Heb de tijd niet om er iets mee te doen. Jij wel en het is een hartstikke leuk kaartje geworden. Leuk al die SU-spullen :) Geniet van het mooie weer en het voetbal vanavond.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Ingrid,

    Wat een prachtige fleurige kaart. Supermooi.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Hoi
    Gefeliciteerd
    en je kaart is weer super leuk .
    Fijn weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi kaartje Ingrid, vond dit ook de makkelijkste kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk kaartje heb je ervan gemaakt Ingrid!
    Gefeliciteerd met Paul enne.....veel kijkplezier bij de voetbal....ik kijk met je mee!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Daar komt ook heel wat aan opdrachten bij kijken maar je hebt er weer helemaal een eigen kaart van gemaakt Ingrid en hij is super leuk! Proficiat met je man en veel voetjebal-kijkplezier.............ik luister terwijl ik aan de eettafel zit maar kijken doe ik niet.

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou Ingrid, 5 - 1 ! Ik heb app-contact met mijn zusje in SPANJE gehad. Lachen! Voor mijn zwager wat minder lachen...
    Je kaartje is helemaal leuk. Ik heb ook alles opgeschreven en ga dan eens kijken wat ik er van ga gebruiken. EN inderdaad wel zo leuk om je eigen stijl erin te houden.
    Gefeliciteerd met Paul!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Ingrid,
    Knap hoor om een kaart te maken met al die 5 elementen er in..en het is toch een Ingrid-kaart gebleven, heel erg mooi..gefeliciteerd met de jarige, hij zal wel een topavond hebben gehad met de overwinning van het Nederlands elftal.. fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt vast genoten van de wedstrijd (-:
    Leuke kaart, Ingrid! Knap dat je het in je eigen stijl hebt gehouden

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gaaf kaartje heb je gemaakt hoor leuk dat je meedoet bij DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Schitterende vkaart heb je gemaakt, mooi gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Geweldige kaart Ingrid, zo'n mooie kleuren- en vormencombi ook! En alsnog van harte proficiat met je mannetje! Je kon hem natuurlijk geen mooier cadeau geven dan deze uitslag, ha ha ha! Wij hebben deze topwedstrijd jammer genoeg gemist, zaten weer in DL bij klanten. Maar bij mij is het altijd zo dat wanneer ik kijk, ze verliezen en andersom, gewoon niet kijken dus ;-) dan komen ze het verste (hoezo bijgelovig??) Geniet van je zondag!! Liefs, Ira x
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jij hebt ook al zo een prachtige kaart gemaakt!! Daar krijgen ze het nog moeilijk mee met kiezen bij DCL.
    Mooie combinatie heb je gekozen!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hij is super leuk geworden. Leuk dat je ook de uitdaging aangegaan bent met ons. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.