Mannenkaart

Hallo lieve volgers, ik wil allereerst twee nieuwe volgers van harte welkom heten op mijn blog, geweldig leuk dat jullie mij zijn gaan volgen. Ik kan echter niet vinden wie het is, maar laat even een reactie achter en ik kom bij je langs.
Toen van de week de liftkaart uit kwam, vond ik het al meteen een erg mooie kaart, maar liften, dat is toch weer een ander verhaal. Er komt namelijk nog wat stempelwerk aan te pas, en tot voor kort was dat niet helemaal mijn ding, maar sinds ik de inkt van SU in mijn bezit heb, en goed papier om te stempelen, ben ik dit meer gaan doen. Eerst maar eens zoeken tussen de stempels welke ik wou gebruiken, en ik kwam al snel weer uit op een mannenvariant, sorry. Misschien dat ik het weekend nog even tijd heb om een vrouwenvariant te maken. Eens even afwachten, we gaan volgende week op vakantie, en vandaag nog een avonddienst draaien en dan heb ik echt vrij. 


De basis is een witte kaart, daarop licht kraft papier gebruikt, en daarop een achtergrond stempel van houten latjes van Kaiserkraft, in een ecru kleur. De schuine streepjes is een stempel Georgeous Grunge van SU en ook de groene en oranje inkt is er van. DE tekststempel kocht ik eens op de beurs. 
De papiertjes zijn ook van SU en in plaats van een fishtail eronder heb ik een aantal fishtails gemaakt van verschillende breedtes. Het knoopje komt uit de knooppot van mijn moeder. 


Dit is de kaart die je moet liften. 
Deze kaart doet mee met de: Liftchallenge - liftkaart#65
Ik bedank jullie weer voor jullie bezoekjes en reacties. Na mijn vakantie ga ik een workshop doen bij Creatief Centrum Heesch, samen met mijn nicht, gegeven door Sanne Rongen. We gaan voorjaarskaarten maken. Ik ben benieuwd, lijkt me erg leuk. 


Reacties

  1. Ziet er erg leuk uit, ga de mijne ook zo plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ingrid,
    Zo nu even de tijd om weer eens te schrijven. Je blog bezoek ik regelmatig, maar met de reacties blijf ik een beetje achter, sorry! Je hebt de laatste tijd weer leuke kaarten gemaakt. Of het nu voor de liftchallenge, DCL of een beterschapskaart is, leuk zien ze er allemaal uit! Ook deze mannenkaart vind ik geslaagd. Je hoeft je niet te verontschuldigen. Met mannenkaarten kun je menigeen inspireren. Voor vrouwen wordt al zo veel geknutseld, dus kom maar op met de herenvarianten!
    Fijne dag,
    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaart heb je gemaakt, mooie kleuren ook! En ik vind dat deze kaart ook best voor een stoere vrouw kan zijn, die wat minder van frutsels en tierelantijntjes houdt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als mannenkaart kan deze liftkaart ook prima, dat laat je wel zien. Gave stoere stempels en erg mooi geworden! Leuk dat je weer meelift met ons, Ingrid!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt de kaart prima gelift hoor! Blijf jij maar lekker mannenkaartjes maken! Hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja dit is echt jouw ding hè! Prachtig gelift Ingrid. En als je dit leest heb je lekker vakantie!!!
    En nog even lekker weg...heerlijk en dan ook nog met Sanne een workshop....een heleboel leuks dus in het verschiet!!
    Fijn weekend en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart heb je ervan gemaakt. Leuk ook dat je er een mannenkaart van hebt gemaakt. Ik vind hem erg origineel. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supermooi gelift je kaart Ingrid, ik vind hem prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ingrid,
    je hebt een geweldige lift gemaakt, mooie spullen van SU en ook de banners vind ik leuk..Lekker een weekje vakantie, geniet er van
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige liftkaart heb je gemaakt Ingrid - ik vind hem super!
    Fijne vakantie!
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sorry zegt ze, menige dame wou dat er wat meer mannenkaarten uit die handen kwamen. Geslaagde lift.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. de twee nieuwe volgers heb je te danken aan het kleurenkaartenteam, bij mij in de lijst deelnemers vind je ze terug met de bloglink, misschien een hulp ?
    een hele leuke kaart heb je gemaakt, kan voor mannen en dames,
    nog een fijne kaart
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohw, wauw! Dit heb je wel ff super stoer gelift zeg.
    Fijne vakantie.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh Ingrid, jij hebt echt hele gave kaarten gemaakt de laatste paar dagen zeg! Sorry sorry dat ik niet langs kon komen, het is razenddruk met werk momenteel en dat blijft nog wel even zo... Maar dan is het des te leuker om even te ontspannen en te zien wat voor moois je weer hebt gemaakt! Geniet van je zondag, liefs, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een stoere kaart! Heel leuk gedaan! Fijn dat je weer met ons meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaart Ingrid! Mooie kleuren en prachtig gelift! Leuk dat je met mijn candy mee wil doen echt super lief! Ik heb je mijn adres al gestuurd, als het goed is.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De inkt van SU is idd fijn om mee te werken. Je resultaat vind ik erg mooi. Toffe stempels, en mooie kleuren. Erg mooi geheel zo samen! Bedankt dat je deze mee laat doen bij de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.