Christmas in......

Het is weer donderdag, dus tijd voor de kerstkaart. Deze week heeft Yvonne een challenge bedacht- iedereen kan nog mee doen- tot en met vandaag! De opdracht gebruik restjes papier met iets wat je al heel lang hebt liggen, nou moet ik zeggen, ik doe vanaf de zomervakantie mee met iedere week een kerstkaart te maken, en mijn doel was al om eens al die blokken papier die ik heb liggen voor kerst, aan te gaan spreken, ik heb nog niets gekocht. Dit papier wat ik heb gebruikt is van de Action, de engel is een plaatje wat bij de tomaten zit!!! Uh uh, ja mijn collega werkt ook in een groenten fruit winkel en die kwam er een paar jaar geleden mee aan zetten, dus gewoon niet weg gooien maar bewaren!!! De achtergrond mal heb ik ook eens geleend van een collega, en toen flink wat kleuren uit gedraaid, de blaadjes van vilt en de bloemetjes met een beetje glitter ook uit de voorraad, en niet meer te achterhalen waar van, de tekst stempel is van Art Journey, en nog wat glitter steentjes voor het kerst effect.

Verder hebben vele van jullie het al gezien dat ik de liftchallenge van deze keer heb gewonnen met mijn home kaart met tag erin, inmiddels heb ik de mal ontvangen van Cheery Lynn- een doily, waar ik heel blij mee ben want ik nog helemaal niets van een doily -dus weer helemaal blij!!! 


Fijne dag, en heel erg leuk dat je hier bent. 

Reacties

  1. Wat ben jij lekker bezig geweest Ingrid, heb nu eindelijk even tussendoor uit om wat te bloggen en word weer blij verrast door jouw mooie creaties, het is weer genieten! Lieve groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingrid,
    Een plaatje van de tomaten, dat is helemaal gaaf en ja wij moeten nooit wat weggooien hè!!
    Je kaartje is erg mooi geworden en ja ik had al gezien dat je een prijs had gewonnen en wat voor één! nog proficiat en ik ben benieuwd wat je er mee gaat maken.
    Geniet lekker van het weer en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig gemaakte kerstkaart Ingrid - heel origineel.

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een schitterende kaart en nee we moeten niet te veel weggooien het komt altijd van pas. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lief dat kaartje met dat engeltje
    malika

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Ingrid,
    wat een mooie kaartje heb je gemaakt! Ik wilde je eigenlijk ene brutale vraag stellen. Kun je de kleur van de letters iets donkerder zetten? ik lees je berichtjes met veel plezier, maar soms is het zo moeilijk te zien. Ik denk, ik zeg het maar eerlijk. En als je het niet wilt: even goede vrienden hoor!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gerjanne, je mag hier zeker vraagjes stellen, en ik luister ook altijd! Ha ha, nee ik heb het aan gepast en kijk maar of het nu beter is, want ik zou het heel vervelend vinden als mijn berichtjes slecht te lezen zijn. Als het niet goed is zo, hoor ik weer graag van je. Ik doe alles op de ipad, en op de pc met een beeldscherm is het toch heel anders. Groetjes Ingrid

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.