Hetzelfde maar dan anders

Allereerst wil ik Marcella en Brenda welkom heten op mijn blog, leuk dat jullie mij zijn gaan volgen en ik hoop dat jullie hier inspiratie kunnen vinden.
Ik ben deze week minder actief in blogland als anders, omdat wij al vakantie hebben. Staat alles op een laag pitje. Ik heb deze kaartjes al eerder gemaakt, en zoals de titel al zegt het zijn allemaal papiertjes uit hetzelfde blokje van Glitz. Ik heb er al een tijdje geen kaartje mee gemaakt en soms heb ik zoiets van: ik moet er mee gaan werken, ik scheur allerlei velletjes uit heb blokje en ga dan aan de slag, pak er wat schetsen bij en voila je hebt vier verschillende kaartjes. Gewoon even ter inspiratie....wens jullie een fijne dag toe. 




Reacties

  1. Op een laag pitje???? En dan gooi er gelijk maar ff vier kaarten op!! hihihihihih...Ze zijn stuk voor stuk hartstikke mooi en niet te veel poespas , beetje CAS kaartjes zo je zeggen. Toppie gedaan ... en geniet van je vakantie!!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Eigenlijk zo eenvoudig, ja meestal als het klaar is om er dan nog 1 te maken gaat makkelijker. Deze vind ik wel heel erg leuk. Groetjes, en een fijne vakantie. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi ingrid

    Ja leuk zo al die kaartjes met de verschillende papiertjes ,erg leuk gedaan .
    Geniet van je vakantie hoop dat het bij jullie beter weer is hier giet het al de hele ochtend.
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke verschillende kaartjes zijn het geworden, ik probeer ook wat blokjes en restjes op te maken,maar dat is nog niet zo makkelijk.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ingrid,

    Superleuke kaartjes.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, dat inspireert wel hoor! Knap dat je dat zo maar even doet. Of lijkt en klinkt het sneller dan het echt is?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gerjanne, het klinkt inderdaad sneller op het blog, als in werkelijkheid gebeurd, ik ben geen snelle in mijn kaarten maken, ik doe het niet in een rap tempo, heb wel ideetjes genoeg, maar het uitwerken heeft zijn tijd nodig. Bedankt voor je reactie :-))

      Verwijderen
  7. Leuke kaarten weer! Mooi papier ook zeg! Klopt, ik heb inderdaad bij de Creatieve Zebra gewonnen! Leuk dat je het herkent!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Gerjanne, heel mooie kaartjes zijn het geworden! Je hebt schitterende werkjes in je blogje. Het zou leuk zijn dat je me op mijn blogje en mijn winkeltje bezoekt. Het is de mooite waard! Ik heb eerst nieuw geopend en geef 15% Rabatt an alle nieuwe klanten!! Vele lieve groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kaarten Ingrid! Leuke kleurtjes die helemaal passen bij het mooie weer! Ook de kaarten van je vorige blogposts zien er super uit!

    Fijn weekend en geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige serie kaarten!! Leuke papiertjes!
    Ik lees dat jullie al vakantie hebben...heerlijk!! Geniet ze!! Volgens de weerberichten wordt het een lekker en zonnig weekeinde.......je vakantie kan niet meer stuk.
    Groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke en vrolijke kaartjes!

    Groetjes Marie-Claire

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.