Schets-kleurenpallet-sarah

Ik ben nu mijn 101 blogbericht aan het schrijven, geweldig wat er in de tussentijd allemaal gebeurd en veranderd is, ik kan zelf wel zeggen dat ik nog steeds lerende ben, al gaan me sommige dingen wel makkelijker af als in het begin, ik heb meer ideetjes, als ik iets zie kan ik vaak vrij snel bij bedenken wat ik ga maken. En ook alle ideetjes en voorbeelden die je op andere blogs ziet verschijnen geweldig. En alle leuke reacties niet te vergeten.
Gaan we naar het kaartje van vandaag, ik ben deze week druk met allerlei opdrachtjes die ik kreeg, en dit is er een van, een kaart voor iemand die 50 wordt, het moest een grote kaart worden en de naam moest erop staan. Ik heb een kleurenpallet erbij gepakt van Pinterest, en een schets van de challenge Bij Oma Dee, en toen aan de slag. De basis van de kaart is groen/blauw, daarop bloemetjes papier van de Action, het papiertje wat dan komt is er ook van en is een creme achtig bolletjes papier, daarop rood-creme bolletjes papier van Geleriapapieru dit heb ik onder gescheurd om het golfeffect weer te geven, op rose bolletjes papier heb ik een scalloped border gestanst, de letters zijn van MFT, twin draad in de kleur groen en rood, 50 is een stans van Joy, het vogelhuisje is van Tilda en heb ik gemat op licht rose papier en iets hoger op geplakt, de tekst stempel is van MFT, de laars een die-cut die bij het papier van de Action zit, aan de binnenkant heb ik nog een tekst gestempelt" er is er een jarig" en "fijne dag" . Hopelijk gaat de kaart in de smaak vallen. Jullie gaan eerst het kleurenpallet zien, dan de schets en dan mijn uitwerking. Deze kaart doe mee:Bij Oma Dee - schetsuitdaging#7
 Fijne avond!



Reacties

  1. Mooie kaart! Hele leuke uitwerking van de sketch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart en lekekr vrolijk, daar zal ze vast heel blij mee zijn. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf! Mooie kleure en de sketch is ook erg leuk die je gebruikt hebt. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo ervaar ik het bloggen dus ook, zo leuk, en wat een inspiratie, super! Ook de nieuwe contacten, en zelfs nieuwe vrienden, echt te gek!
    maar, oef wat een mooi kleurenpalet! Heel gaaf! Je uitwerking vind ik heel erg leuk! Mooie kaart! Fijn dat je deze instuurt bij Oma Dee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ingrid,

    Wat een superleuke kaart.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja leuk he wat je er allemaal bijleert in korte tijd, ik vind dit kaartje ook weer helemaal geweldig Ingrid. Supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een ontzettende mooie kaart heb je gemaakt, hele mooie combinatie zo met die vrolijke kleurtjes,

    groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw meis, wat heb je weer een toppertje gemaakt zeg!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Ingrid. Vind het kleurenpalet geweldig, leek me wel lastig toen ik het zag, maar het is echt een prachtige combi. Leuk dat je meedoet met onze schetsuitdaging.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Súper leuke kaart!! En wat handig van je om een kleuren pallet én een schets erbij te gebruiken!! Een ideetje dat ik zeker ga onthouden.......ik worstel vaak hoe ik moet beginnen, maar dit zal mij zeker op weg helpen.
    Groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.